iSports PLOIESTI REPREZENTATĂ ÎN COMISIA DE BUSINESS-MARKETING A FEDERAŢIEI ROMÂNE DE BASCHET

Federația Română de Baschet se reorganizează, după alegerile în urma cărora Carmen Tocală a revenit la conducerea forului de specialitate.
În cadrul şedinţei Consiliului Director de la finalul lunii trecute, a fost stabilită şi componenţa comisiilor Federaţiei de Baschet, judeţul Prahova fiind reprezentat în Comisia de Business- Marketing.
Ionuţ Urzeală este unul dintre membrii acestei comisii, preşedintele clubului sportiv ISports Ploieşti, cel mai mare club sportiv privat din Prahova, cu peste 600 de copii înscrişi în cadrul secţiilor sale.
Preşedinte al Comisie de Business-Marketing a fost ales Şerban Sere, iar ca membri mai sunt, momentan, Cristian Erbaşu şi Alexandru Badea.
De menţionat şi că, în urma reformei administrative care se încearcă în acest moment, au fost înfiinţate sucursale regionale, care reprezintă structuri teritoriale ale Federaţiei Române de Baschet, fără personalitate juridică.
Judeţul Prahova face parte din Sucursala 7 Dâmboviţa, cu sediul la Târgovişte, în care au mai fost repartizate judeţele Dâmboviţa şi Argeş.
Articol preluat din -> 
https://ziarulprahova.ro/2021/10/prahova-reprezentata-in-comisia-de-business-marketing-a-federatiei-romane-de-baschet/

Articole similare

Dieta pentru întărirea imunității la sportivi (și nu numai)

In fiecare sezon suntem asaltati de diverse forme gripa si de informatii referitoare la cum sa ne protejam de aceasta. La toate acestea se mai adauga si noul coronavirus (COVID-19). Totusi, trebuie sa stim ca desi multe persoane intra in contact cu acesti agenti patogeni, nu toate se imbolnavesc, iar diferenta este facuta de ceea ce se numeste imunitate. Este de dorit sa ajungi sa fii imun, decat sa te feresti, ascunzandu-te, sperand ca nu te vei intalni cu virusul respectiv.

Citește mai mult

Primul pas spre hanbalul de performanță, la Isports Ploiești

Apărut recent pe scena handbalului prahovean, clubul sportiv iSports Ploieşti şi-a propus să participe şi în campionatele naţionale din sezonul viitor. Secţia de handbal a clubului ploieştean este coordonată de Mihaela Grădişteanu, fostă jucătoare şi arbitru de handbal, care pregăteşte două grupe de copii, cu vârste cuprinse între 4 şi 13 ani.

Citește mai mult

Video! Ionuț Urzeală, președinte iSports Ploiești: Din toamnă, vom avea 100 de parteneri!

La emisiunea ”Dor de baschet”, difuzată live pe pagina de Facebook a Eurosport, președintele iSports Ploiești, Ionuț Urzeală, a vorbit despre schimbările care vor avea loc în cadrul clubului, din toamnă. Schimbări în bine, desigur!

Pe lângă departamentele de Marketing, Costumer Care și nou înființatul departament HR, din toamnă iSports își propune să atragă 100 de parteneri!

Citește mai mult