iSports PLOIESTI REPREZENTATĂ ÎN COMISIA DE BUSINESS-MARKETING A FEDERAŢIEI ROMÂNE DE BASCHET

Federația Română de Baschet se reorganizează, după alegerile în urma cărora Carmen Tocală a revenit la conducerea forului de specialitate.
În cadrul şedinţei Consiliului Director de la finalul lunii trecute, a fost stabilită şi componenţa comisiilor Federaţiei de Baschet, judeţul Prahova fiind reprezentat în Comisia de Business- Marketing.
Ionuţ Urzeală este unul dintre membrii acestei comisii, preşedintele clubului sportiv ISports Ploieşti, cel mai mare club sportiv privat din Prahova, cu peste 600 de copii înscrişi în cadrul secţiilor sale.
Preşedinte al Comisie de Business-Marketing a fost ales Şerban Sere, iar ca membri mai sunt, momentan, Cristian Erbaşu şi Alexandru Badea.
De menţionat şi că, în urma reformei administrative care se încearcă în acest moment, au fost înfiinţate sucursale regionale, care reprezintă structuri teritoriale ale Federaţiei Române de Baschet, fără personalitate juridică.
Judeţul Prahova face parte din Sucursala 7 Dâmboviţa, cu sediul la Târgovişte, în care au mai fost repartizate judeţele Dâmboviţa şi Argeş.
Articol preluat din -> 
https://ziarulprahova.ro/2021/10/prahova-reprezentata-in-comisia-de-business-marketing-a-federatiei-romane-de-baschet/

Articole similare

CRISTIAN TRANDAFIR, DE LA ELEV LA ANTRENOR ÎN CADRUL ISPORTS PLOIEȘTI

Nu există multe exemple în care un sportiv junior să crească și să ajungă să fie antrenor în cadrul aceluiași club, mai ales când este vorba despre un club sportiv privat. Dar, la ISports Ploiești există un asemena caz fericit, am putea spune.

Citește mai mult

Zece ani de ISports Ploiești - Începutul

În urmă cu zece ani, povestea clubului ISports Ploiești începea cu o idee născută în mintea unui lider de galerie a echipei campioane de baschet de la acea vreme, CSU Asesoft Ploiești.

Ideea, mai degrabă nebunească, a lui Ionuț Urzeală era de a realiza un club sportiv privat pentru copii și juniori, profitând de interesul pentru baschet al comunității ploieștene. Reprezenta o idee nebunească, deoarece nici el și nici cei care au pornit alături de el pe acest drum, Elena Stan și Cornel Alecu, nu aveau experiență în domeniu.

Dar, nu duceau lipsă de pasiune, entuziasm și dragoste pentru sport. Și, având în vedere unde a ajuns, după primii zece ani, povestea pornită de la acea idee nebunească, se pare că acele trei „ingrediente” au fost suficiente.

Citește mai mult

2022 - Un an cu multe provocări și lucruri pozitive

Anul care tocmai s-a încheiat a reprezentat un moment important în istoria clubului ISports. S-a împlinit un deceniu de când ne-am propus să îndrăgostim copiii ploieșteni de sport.

Citește mai mult