iSports PLOIESTI REPREZENTATĂ ÎN COMISIA DE BUSINESS-MARKETING A FEDERAŢIEI ROMÂNE DE BASCHET

Federația Română de Baschet se reorganizează, după alegerile în urma cărora Carmen Tocală a revenit la conducerea forului de specialitate.
În cadrul şedinţei Consiliului Director de la finalul lunii trecute, a fost stabilită şi componenţa comisiilor Federaţiei de Baschet, judeţul Prahova fiind reprezentat în Comisia de Business- Marketing.
Ionuţ Urzeală este unul dintre membrii acestei comisii, preşedintele clubului sportiv ISports Ploieşti, cel mai mare club sportiv privat din Prahova, cu peste 600 de copii înscrişi în cadrul secţiilor sale.
Preşedinte al Comisie de Business-Marketing a fost ales Şerban Sere, iar ca membri mai sunt, momentan, Cristian Erbaşu şi Alexandru Badea.
De menţionat şi că, în urma reformei administrative care se încearcă în acest moment, au fost înfiinţate sucursale regionale, care reprezintă structuri teritoriale ale Federaţiei Române de Baschet, fără personalitate juridică.
Judeţul Prahova face parte din Sucursala 7 Dâmboviţa, cu sediul la Târgovişte, în care au mai fost repartizate judeţele Dâmboviţa şi Argeş.
Articol preluat din -> 
https://ziarulprahova.ro/2021/10/prahova-reprezentata-in-comisia-de-business-marketing-a-federatiei-romane-de-baschet/

Articole similare

Reîntregirea și consolidarea echipelor de performanță U14/U15/U18: O nouă etapă în dezvoltarea talentelor noastre

În cadrul clubului nostru de baschet, ne-am propus un obiectiv important: reîntregirea și consolidarea echipelor de juniori U14 (născuți între anii 2010-2011) / U15  (născuți între anii 2009-2010) / U18 (născuți între anii 2006-2008).

În săptămânile următoare, antrenorul nostru principal, Alex Ruban, își va folosi expertiza pentru a evalua performanțele juniorilor noștri. El nu se va limita doar la antrenamentele obișnuite ale grupei (unde ii va vizita pe juniori), ci îi va invita pe juniori și la un antrenament special suplimentar

Citește mai mult

O experienţă pozitivă pentru grupele Isports Ploieşti, la festivalul de Mini şi Babybaschet şi Campionatul U12

În acest sezon, Federaţia Română de Baschet a reluat organizarea Festivalului de Mini şi BabyBaschet şi a Campionatului Naţional U12, care au fost anulate anul trecut, din cauza pandemiei de coronavirus. 

Citește mai mult

Există o nouă sală de sport în oraș!

Pentru că noi, la iSports, punem accent pe crearea de condiții propice progresului comunității din care facem parte, ne concentrăm și pe dezvoltarea infrastructurii și, în acest sens, am amenajat o sală de sport, care poate fi și închiriată, destinată, în prezent, pentru baschet, fotbal-tenis și tenis de câmp.

Citește mai mult