Despre

Într-o lume plină de tentații vicioase, disciplina KARATE poate deveni o pasiune sau, și mai mult, un mod de viata ce oferă copiilor, tinerilor, dar și adulților siguranță și o provocare, mai mulți prieteni, o atmosferă plăcută, ajutându-i să depășească mai ușor problemele stresante ale vieții.

Ce învățăm la orele de karate?

  • să ne îmbunătățim auto-disciplina și concentarea;
  • să ne autoapărăm;
  • să ne dezvoltăm încrederea în sine;
  • să dezvoltăm spiritul de echipa.

CEL MAI MARE CLUB DE KARATE PENTRU COPII ȘI JUNIORI DIN PLOIEȘTI

ECHIPĂ

PREMII

PRIETENI

EMOȚII

Cine suntem

Un proiect sub îndrumarea domnului Butunoi Nicolae, care are o experiență de peste 30 de ani în activitate. Corectitudinea și disciplina ridicată la rang de artă sunt două dintre multele valori pe care karate le dezvoltă în activitatea curentă.

Misiune

În fiecare zi, suntem responsabili și avem inițiative în activitatea noastră și, ținând seama de valorile clubului, lucrăm la dezvoltarea acestuia și la împlinirea viziunii.

Viziune

Cel mai mare club la nivelul județului Prahova, cu activitate diversă, în toate orașele, cu săli proprii și cu progres continuu în dezvoltarea antrenorilor, coordonatorilor și a tuturor celor implicați în activitate.

Antrenori si coordonatori

NICOLAE BUTUNOI

NICOLAE BUTUNOI

COORDONATOR ȘI ANTRENOR

Instructor SHOTOKAN KARATE 4 ANI - experiență 31 ani – licențiat Federația Romana de Karate (de 20 ani).

ALEXANDRU RISTACHE

ALEXANDRU RISTACHE

Antrenor debutant

Știri și informații utile

Record de Performanță: Elevii iSports Ploiești Înfruntă cu Mândrie Examenul de Grad la Karate

Suntem încântați să împărtășim cu voi bucuria și mândria noastră față de performanța remarcabilă a copiilor noștri la cel mai recent examen de grad în cadrul secției noastre de Karate. De la centura albă la cea neagră, acești tineri luptători au demonstrat spiritul nostru comun: "Eu vreau, pentru că știu că pot!"

 

Citește mai mult

ACS iSports Ploiești U15 - Parcursul Glorios în Turneul Semifinal al Campionatului Național de Baschet Masculin

  • Echipa de baschet U15 a ACS iSports Ploiești a oferit un spectacol de excepție în acest weekend, parcurgând o călătorie plină de emoții, de la o înfrângere inițială la doua victorii!

Alex Ruban, antrenor al echipei U15 - “All 3 games were tough for us, and we knew that to be in the Final 8, we needed to get 2 wins for sure.

For me, I think we did a great job in this tournament. Every game was important, and it taught us a lot of important things and skills!

About games... The team had great energy, confidence, and good execution. We deserved to get 2 victories out of 3. There is still a long way to go; we have a lot of work to be done, but we are on the right path. I'm proud of my team. Also, I just want to say thanks to everyone who believes in us and supports us. Especially for our group of fans, they really pushed us forward. The atmosphere was awesome!” 

Citește mai mult

Viitorul Strălucitor al Secției de Karate: Examene de Grad, Stagii de Pregătire și Ambiții Mari

În fiecare an, sportivii noștri demonstrează cunoștințele acumulate în cadrul examenului de grad, iar anul acesta nu face excepție. Pe 21 ianuarie 2024, la școala "Nicolae Iorga" din Ploiești, tinerii karateka vor pune în evidență abilitățile dobândite și vor avansa pe treptele succesului!

Citește mai mult

Te așteptăm în echipa noastră de karate!

Înscrie-te în activitatea noastră
Hai să ne cunoaștem!