Despre

      Tenisul se joacă atât cu trupul, cât și cu mintea. Fiind un sport tactic, mintea se va antrena să construiască o strategie de joc. Este un sport foarte emblematic, recunoscut în întreaga lume și există nume ca Roger Federer sau Rafael Nadal despre care chiar și cei care nu cunosc si nu practică sportul au auzit, probabil, de ei.

      Copilul va alerga, va sări, coordonând deplasarea cu planificarea mentală a jocului.

      Ce învățăm la orele de tenis?

  • abilități de coordonare și deplasare în regim de viteză;
  • îmbunătătirea fortei si rezistentei fizice pentru brațe, picioare și zona mediană;
  • îmbunătăteste vederea si atentia
  • fiind un sport individual, copilul își va dezvolta autonomia și va lua propriile decizii, factori importanți in dezvoltarea personala din punct de vedere psihologic și social.

CEL MAI MARE CLUB DE TENIS PENTRU COPII ȘI JUNIORI DIN PLOIEȘTI

ECHIPĂ

PREMII

PRIETENI

EMOȚII

Cine suntem

Cel mai mare club sportiv privat din Prahova, care isi doreste să ofere posibilitatea tuturor copiilor si adultilor să înceapă tenisul aici în Ploiești.

Ne dorim să oferim posibilitatea tuturor celor care își doresc să înceapă tenisul aici în Ploiești sa formam cadrul necesar acestei activitati.

Misiune

În fiecare zi, suntem responsabili și avem initiative în activitatea noastră si, tinând seama de valorile clubului, lucrăm la dezvoltarea acestuia și la implinirea viziunii.

Viziune

Cel mai mare club la nivelul județului Prahova, cu activitate diversă, în toate orasele, cu săli proprii și cu progres continuu în dezvoltarea antrenorilor, coordonatorilor si a tuturor celor implicați în activitate.

Antrenori si coordonatori

RAREȘ TOADER

RAREȘ TOADER

Antrenor debutant
Master performanță în sport și tenis (UNEFS)

DRAGOȘ VOICA

DRAGOȘ VOICA

Absolvent UNEFS, certificare PTR - Under 10, grad profesional

Miruna Marinescu

Miruna Marinescu

Coordonator, antrenor cu experiență de 7 ani, certificare PTR - unde 10, junior performance și adulți

Știri și informații utile

Noua Era în iSports: O Experiență în Continuă Evoluție, Lună de Lună!

Descoperiți cum antrenorii noștri au participat la un modul de educație de top cu Alex Ruban, aducând o nouă perspectivă în dezvoltarea tinerilor baschetbaliști.

Citește mai mult

Un Sezon (2023 -2024) Plin de Oportunități: Educație Prin Sport, Cursuri de Prim Ajutor și Parteneriate Excepționale

 

Înainte de a intra în detaliile lunii septembrie, suntem încântați să vă anunțăm planul nostru pentru întregul an! Fiecare lună va avea o tematică specifică, iar programul nostru va oferi o combinație de sport, educație și dezvoltare personală. Ca surpriză specială, vom avea onoarea de a colabora cu cel mai bun mental coach sportiv din țară, care va veni special la Ploiești începând din noiembrie.

 

 

Citește mai mult

Noua Evoluție a iSports Ploiești: Investim în Dezvoltarea Personală a Juniorilor Noștri Prin Educație prin Sport

**Noua Evoluție a iSports Ploiești: Investim în Dezvoltarea Personală a Juniorilor Noștri Prin Educație prin Sport**

Suntem încântați să împărtășim cu toți părinții și antrenorii noștri o veste care marchează o etapă importantă în evoluția iSports Ploiești. Ne-am luat angajamentul de a investi în dezvoltarea personală și sportivă a juniorilor noștri într-un mod complet și integrativ.

Citește mai mult

De ce să vii în echipa iSports Tenis?

Pentru că avem antrenori dedicați, răbdători, grupe pentru copii de vârste diferite și pasiune pentru sport și, mai presus de toate, suntem o familie unită, ne dedicăm educației sportivilor și dincolo de teren, pentru ca ei să fie sănătoși fizic și psihic!

Înscrie-te în activitatea noastră
Hai să ne cunoaștem!