Despre

      Tenisul se joacă atât cu trupul, cât și cu mintea. Fiind un sport tactic, mintea se va antrena să construiască o strategie de joc. Este un sport foarte emblematic, recunoscut în întreaga lume și există nume ca Roger Federer sau Rafael Nadal despre care chiar și cei care nu cunosc si nu practică sportul au auzit, probabil, de ei.

      Copilul va alerga, va sări, coordonând deplasarea cu planificarea mentală a jocului.

      Ce învățăm la orele de tenis?

  • abilități de coordonare și deplasare în regim de viteză;
  • îmbunătătirea fortei si rezistentei fizice pentru brațe, picioare și zona mediană;
  • îmbunătăteste vederea si atentia
  • fiind un sport individual, copilul își va dezvolta autonomia și va lua propriile decizii, factori importanți in dezvoltarea personala din punct de vedere psihologic și social.

CEL MAI MARE CLUB DE TENIS PENTRU COPII ȘI JUNIORI DIN PLOIEȘTI

ECHIPĂ

PREMII

PRIETENI

EMOȚII

Cine suntem

Cel mai mare club sportiv privat din Prahova, care printr-o colaborare cu Academia de Tenis S&F, aduce Academia din Găgeni mai aproape de ploieșteni.

Ne dorim prin această colaborare să oferim posibilitatea tuturor celor care își doresc să înceapă tenisul aici în Ploiești, urmându-și activitatea profesionistă, dacă este cazul, la Academia S&F.

Misiune

În fiecare zi, suntem responsabili și avem initiative în activitatea noastră si, tinând seama de valorile clubului, lucrăm la dezvoltarea acestuia și la implinirea viziunii.

Viziune

Cel mai mare club la nivelul județului Prahova, cu activitate diversă, în toate orasele, cu săli proprii și cu progres continuu în dezvoltarea antrenorilor, coordonatorilor si a tuturor celor implicați în activitate.

Antrenori si coordonatori

OVIDIU MOLDOVEANU

OVIDIU MOLDOVEANU

COORDONATOR
Instructor tenis - experiență 3 ani
Licențiat internațional (6-10 ani) și 11-17 ani junior development (inițiere și dezvoltare 11-17 ani)

RAREȘ TOADER

RAREȘ TOADER

Antrenor debutant
Master performanță în sport și tenis (UNEFS)

Știri și informații utile

O experienţă pozitivă pentru grupele Isports Ploieşti, la festivalul de Mini şi Babybaschet şi Campionatul U12

În acest sezon, Federaţia Română de Baschet a reluat organizarea Festivalului de Mini şi BabyBaschet şi a Campionatului Naţional U12, care au fost anulate anul trecut, din cauza pandemiei de coronavirus. Evenimentul baschebalistic a avut loc la Costineşti, timp de trei săptămâni, iar pentru grupele secţiei de baschet de la iSports Ploieşti a reprezentat o experienţă pozitivă, din care copiii au avut numai de învăţat.

Citește mai mult

Secție de karate, la clubul Isports Ploiești

Clubul Sportiv iSports Ploiești, condus de Ionuț Urzeală, se extinde din ce în ce mai mult. În cadrul clubului s-a înființat și o secție de karate, care, astfel, completează plaja de discipline sportive oferite de iSports, care mai cuprinde baschet, handbal, ciclism, tenis de câmp și dansuri.
 

Citește mai mult

De ce să vii în echipa iSports Tenis?

Pentru că avem antrenori dedicați, răbdători, grupe pentru copii de vârste diferite și pasiune pentru sport și, mai presus de toate, suntem o familie unită, ne dedicăm educației sportivilor și dincolo de teren, pentru ca ei să fie sănătoși fizic și psihic!

Înscrie-te în activitatea noastră
Hai să ne cunoaștem!