Despre

      Tenisul se joacă atât cu trupul, cât și cu mintea. Fiind un sport tactic, mintea se va antrena să construiască o strategie de joc. Este un sport foarte emblematic, recunoscut în întreaga lume și există nume ca Roger Federer sau Rafael Nadal despre care chiar și cei care nu cunosc si nu practică sportul au auzit, probabil, de ei.

      Copilul va alerga, va sări, coordonând deplasarea cu planificarea mentală a jocului.

      Ce învățăm la orele de tenis?

  • abilități de coordonare și deplasare în regim de viteză;
  • îmbunătătirea fortei si rezistentei fizice pentru brațe, picioare și zona mediană;
  • îmbunătăteste vederea si atentia
  • fiind un sport individual, copilul își va dezvolta autonomia și va lua propriile decizii, factori importanți in dezvoltarea personala din punct de vedere psihologic și social.

CEL MAI MARE CLUB DE TENIS PENTRU COPII ȘI JUNIORI DIN PLOIEȘTI

ECHIPĂ

PREMII

PRIETENI

EMOȚII

Cine suntem

Cel mai mare club sportiv privat din Prahova, care isi doreste să ofere posibilitatea tuturor copiilor si adultilor să înceapă tenisul aici în Ploiești.

Ne dorim să oferim posibilitatea tuturor celor care își doresc să înceapă tenisul aici în Ploiești sa formam cadrul necesar acestei activitati.

Misiune

În fiecare zi, suntem responsabili și avem initiative în activitatea noastră si, tinând seama de valorile clubului, lucrăm la dezvoltarea acestuia și la implinirea viziunii.

Viziune

Cel mai mare club la nivelul județului Prahova, cu activitate diversă, în toate orasele, cu săli proprii și cu progres continuu în dezvoltarea antrenorilor, coordonatorilor si a tuturor celor implicați în activitate.

Antrenori si coordonatori

OVIDIU MOLDOVEANU

OVIDIU MOLDOVEANU

COORDONATOR
Instructor tenis - experiență 3 ani
Licențiat internațional (6-10 ani) și 11-17 ani junior development (inițiere și dezvoltare 11-17 ani)

RAREȘ TOADER

RAREȘ TOADER

Antrenor debutant
Master performanță în sport și tenis (UNEFS)

Știri și informații utile

2021 s-a încheiat cu o salbă de sponsorizări pentru susținerea activității iSports.

​În septembrie, chiar dacă aveam o situație dificilă oferită de pandemie, iSports a avut curajul și a înființat un departament de vânzare de imagine prin sport, departament ce nu a rămas fără ecou. În câteva luni și-a acoperit costurile și, mai mult, a adus plus valoare prin sponsorizările pe care a reușit să le obțină atât pentru cheltuielile curente ale clubului, cât și pentru beneficiile suplimentare ale anumitor grupe.

Citește mai mult

Beneficiile pauzei de la activitatea sportivă

Se apropie vacanța cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, iar secțiile ISports Ploiești, pentru prima dată în istoria clubului, vor lua pauză în perioada dintre Crăciun și Anul Nou. Practic, pauza de la activitatea sportivă face parte tot din planul de pregătire, deoarece altfel se poate ajunge la suprasolicitare fizică și/sau mentală.
 

Citește mai mult

10 motive pentru care copiii dumneavostră ar trebui să facă atletism.

Aproape toate beneficiile pe care copilul tău le poate avea în urmă practicării atletismului.

Citește mai mult

De ce să vii în echipa iSports Tenis?

Pentru că avem antrenori dedicați, răbdători, grupe pentru copii de vârste diferite și pasiune pentru sport și, mai presus de toate, suntem o familie unită, ne dedicăm educației sportivilor și dincolo de teren, pentru ca ei să fie sănătoși fizic și psihic!

Înscrie-te în activitatea noastră
Hai să ne cunoaștem!