Despre

Baschetul este un sport competitiv și antrenant, care îmbină perfect utilul cu plăcutul, oferind ambientul ideal pentru ca un copil să crească și să se dezvolte frumos, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. Dincolo de aspectele sportive, baschetul oferă șansa dezvoltării unor capacități cognitive diverse, fiind o activitate care se bazează pe dezvoltarea spiritului de echipă și coordonare eficientă între creier și corp. Baschetul este o alternativă distractivă prin care fetele și băieții deopotrivă pot fructifica la maximum energia pe care o au, încă de la cele mai fragede vârste.

Ce învățăm la orele de baschet?

  • Cum să ne coordonăm mintea și corpul
  • Cât de frumos este sportul de echipă
  • Cum putem să facem performanță
  • Primii pași către un stil de viață sănătos
  • Cum să interacționăm și să ne distrăm

CEL MAI MARE CLUB DE BASCHET PENTRU COPII ȘI JUNIORI DIN PLOIEȘTI

ECHIPĂ

PREMII

PRIETENI

EMOȚII

Cine suntem

Am făcut primii paşi în comunitatea baschetbalistică din Ploieşti și, implicit, cu viața sportivă, în anul 2011, în momentul în care am înființat o primă echipă de baschet pentru copii. Am început lucrul efectiv cu doar câteva grupe de copii, după care, pe măsură ce am evoluat, am crescut constant numărul sportivilor din cadrul clubului. În prezent avem câteva zeci de grupe de copii care practică sporturi sub atenta îndrumare a profesorilor noștri de baschet, dansuri, handbal, tenis, înot, bowling, karate și ciclism.

Misiune

În fiecare zi, suntem responsabili și avem inițiative în activitatea noastră și, ținând seama de valorile clubului, lucrăm la dezvoltarea acestuia și la implinirea viziunii.

Viziune

Cel mai mare club la nivelul județului Prahova, cu activitate diversă, în toate orașele, cu săli proprii și cu progres continuu în dezvoltarea antrenorilor, coordonatorilor și a tuturor celor implicați în activitate.

antrenori

sportivi

Antrenori si coordonatori

COSMIN NECULA

COSMIN NECULA

Antrenor - 2 ani experiență

Arbitru

Iustin Puiulet

Iustin Puiulet

Antrenor debutant

Rareș Toader

Rareș Toader

Antrenor cu licență C, cu experiență de 7 ani în antrenorat, Master în Performanță în Sport (UNEFS)

Cătălina Tănasă

Cătălina Tănasă

Coordonator, fostă jucătoare, cu experiență de 2 ani în antrenorat

Știri și informații utile

Record de Performanță: Elevii iSports Ploiești Înfruntă cu Mândrie Examenul de Grad la Karate

Suntem încântați să împărtășim cu voi bucuria și mândria noastră față de performanța remarcabilă a copiilor noștri la cel mai recent examen de grad în cadrul secției noastre de Karate. De la centura albă la cea neagră, acești tineri luptători au demonstrat spiritul nostru comun: "Eu vreau, pentru că știu că pot!"

 

Citește mai mult

ACS iSports Ploiești U15 - Parcursul Glorios în Turneul Semifinal al Campionatului Național de Baschet Masculin

  • Echipa de baschet U15 a ACS iSports Ploiești a oferit un spectacol de excepție în acest weekend, parcurgând o călătorie plină de emoții, de la o înfrângere inițială la doua victorii!

Alex Ruban, antrenor al echipei U15 - “All 3 games were tough for us, and we knew that to be in the Final 8, we needed to get 2 wins for sure.

For me, I think we did a great job in this tournament. Every game was important, and it taught us a lot of important things and skills!

About games... The team had great energy, confidence, and good execution. We deserved to get 2 victories out of 3. There is still a long way to go; we have a lot of work to be done, but we are on the right path. I'm proud of my team. Also, I just want to say thanks to everyone who believes in us and supports us. Especially for our group of fans, they really pushed us forward. The atmosphere was awesome!” 

Citește mai mult

Viitorul Strălucitor al Secției de Karate: Examene de Grad, Stagii de Pregătire și Ambiții Mari

În fiecare an, sportivii noștri demonstrează cunoștințele acumulate în cadrul examenului de grad, iar anul acesta nu face excepție. Pe 21 ianuarie 2024, la școala "Nicolae Iorga" din Ploiești, tinerii karateka vor pune în evidență abilitățile dobândite și vor avansa pe treptele succesului!

Citește mai mult

CELE MAI IMPORTANTE REZULTATE

Am obținut trofeul de Campioni Nationali la Baby Baschet, 2014

Singura echipă U14 a Ploieștiului calificată la Turneul Final, în ultimii 10 ani, 2016

Am obținut trofeul de Campioni Nationali Baby Baschet, 2017

Echipa de U16 a obținut 5 victorii din 5 meciuri, la Turneul Final B, 2018

7 juniori selectati la Loturile Nationale si in programul "PerformBaschet"

Înscrie-te în activitatea noastră
Hai să ne cunoaștem!