Despre

iSports Ploiești este cel mai mare club sportiv la nivelul județului Prahova. În prezent, sunt peste 500 de sportivi, în 4 secții: baschet, dansuri, tenis, și karate.

Pe perioada pandemiei, am realizat că rolul nostru este de a fi suport nu doar fizic, ci și moral pentru juniorii noștri. Astfel, vrem să acoperim o plajă cât mai mare de oameni care iubesc diferite sporturi.

Am obținut, până în acest moment, titluri istorice pentru Ploiești - Campioni Naționali la Babybaschet în 2014 și 2017, Campioni Naționali la Majorete CheerDance în 2018 - și cât de curând sperăm să fim campioni la toate sporturile noastre.

Cine suntem

Am făcut primii paşi în comunitatea baschetbalistică din Ploieşti și, implicit, cu viața sportivă, în anul 2011, în momentul în care am înființat o primă echipă de baschet pentru copii. În prezent avem câteva zeci de grupe de copii care practică sporturi sub atenta îndrumare a profesorilor noștri de baschet, dansuri, handbal, tenis, înot, bowling, karate și ciclism.

Misiune

Prin serviciile noastre de calitate, facilitățile moderne și echipa pasionată, ne angajăm să oferim fiecărui membru o experiență sportivă completă. Unificând tehnicile sportive cu principii solide de dezvoltare personală, ne concentrăm pe creșterea constantă a fiecărui individ. Performanța sportivă devine un rezultat al abordării noastre complete. În tot ceea ce facem, inovația și pasiunea ne ghidează către fericirea și succesul fiecărui membru al comunității noastre.

Viziune

Vrem ca iSports Ploiești să devină nucleul central al activității sportive în județul Prahova. Prin dezvoltarea completă, atât la nivel fizic, cât și emoțional și personal, ne propunem să devenim un exemplu de excelență și integritate. Prin investiții în facilități și dezvoltarea continuă a membrilor noștri, ne dorim să extindem această viziune în fiecare oraș.

Alege sportul care îți place:

Magazin

Știri și informații utile

Record de Performanță: Elevii iSports Ploiești Înfruntă cu Mândrie Examenul de Grad la Karate

Suntem încântați să împărtășim cu voi bucuria și mândria noastră față de performanța remarcabilă a copiilor noștri la cel mai recent examen de grad în cadrul secției noastre de Karate. De la centura albă la cea neagră, acești tineri luptători au demonstrat spiritul nostru comun: "Eu vreau, pentru că știu că pot!"

 

Citește mai mult

ACS iSports Ploiești U15 - Parcursul Glorios în Turneul Semifinal al Campionatului Național de Baschet Masculin

  • Echipa de baschet U15 a ACS iSports Ploiești a oferit un spectacol de excepție în acest weekend, parcurgând o călătorie plină de emoții, de la o înfrângere inițială la doua victorii!

Alex Ruban, antrenor al echipei U15 - “All 3 games were tough for us, and we knew that to be in the Final 8, we needed to get 2 wins for sure.

For me, I think we did a great job in this tournament. Every game was important, and it taught us a lot of important things and skills!

About games... The team had great energy, confidence, and good execution. We deserved to get 2 victories out of 3. There is still a long way to go; we have a lot of work to be done, but we are on the right path. I'm proud of my team. Also, I just want to say thanks to everyone who believes in us and supports us. Especially for our group of fans, they really pushed us forward. The atmosphere was awesome!” 

Citește mai mult

Viitorul Strălucitor al Secției de Karate: Examene de Grad, Stagii de Pregătire și Ambiții Mari

În fiecare an, sportivii noștri demonstrează cunoștințele acumulate în cadrul examenului de grad, iar anul acesta nu face excepție. Pe 21 ianuarie 2024, la școala "Nicolae Iorga" din Ploiești, tinerii karateka vor pune în evidență abilitățile dobândite și vor avansa pe treptele succesului!

Citește mai mult

Sponsori

Contactează-ne!