Blog Karate Ploiești

Record de Performanță: Elevii iSports Ploiești Înfruntă cu Mândrie Examenul de Grad la Karate

Suntem încântați să împărtășim cu voi bucuria și mândria noastră față de performanța remarcabilă a copiilor noștri la cel mai recent examen de grad în cadrul secției noastre de Karate. De la centura albă la cea neagră, acești tineri luptători au demonstrat spiritul nostru comun: "Eu vreau, pentru că știu că pot!"

 

Citește mai mult

ACS iSports Ploiești U15 - Parcursul Glorios în Turneul Semifinal al Campionatului Național de Baschet Masculin

  • Echipa de baschet U15 a ACS iSports Ploiești a oferit un spectacol de excepție în acest weekend, parcurgând o călătorie plină de emoții, de la o înfrângere inițială la doua victorii!

Alex Ruban, antrenor al echipei U15 - “All 3 games were tough for us, and we knew that to be in the Final 8, we needed to get 2 wins for sure.

For me, I think we did a great job in this tournament. Every game was important, and it taught us a lot of important things and skills!

About games... The team had great energy, confidence, and good execution. We deserved to get 2 victories out of 3. There is still a long way to go; we have a lot of work to be done, but we are on the right path. I'm proud of my team. Also, I just want to say thanks to everyone who believes in us and supports us. Especially for our group of fans, they really pushed us forward. The atmosphere was awesome!” 

Citește mai mult

Viitorul Strălucitor al Secției de Karate: Examene de Grad, Stagii de Pregătire și Ambiții Mari

În fiecare an, sportivii noștri demonstrează cunoștințele acumulate în cadrul examenului de grad, iar anul acesta nu face excepție. Pe 21 ianuarie 2024, la școala "Nicolae Iorga" din Ploiești, tinerii karateka vor pune în evidență abilitățile dobândite și vor avansa pe treptele succesului!

Citește mai mult

ACS iSports Ploiesti U15: Drumul către Turneul Final în Baschetul Masculin

  • Echipa de baschet U15 a clubului ACS iSports Ploiesti se află într-o poziție promițătoare, pregătindu-se pentru Turneul Semifinal din perioada 19-21.01.2024, ce va avea loc în Sala Sporturilor Olimpia. Sub îndrumarea antrenorului Alex Ruban, a Catalinei Tanasa - coordonatorul secției de baschet, și sub conducerea președintelui clubului, Ionuț Urzeală, aceasta are ca scop clasarea în primele 8 echipe naționale. Astăzi, ei se află deja în primele 12 echipe, reflectând angajamentul și pasiunea pentru baschet.
Citește mai mult

Descoperă iSports Ploiești: Clubul Sportiv Ideal pentru Pasionații de Mișcare și Performanță!

  • Începe noul an cu pași siguri către un stil de viață sănătos și plin de energie alături de iSports Ploiești, cel mai mare club sportiv din județul Prahova. În luna ianuarie, ne bucurăm să anunțăm reduceri extraordinare de 50% pentru toate înscrierile în diversele noastre secții - baschet, dansuri și karate!
Citește mai mult

Sănătate prin Sport: Cheia pentru Dezvoltarea Armonioasă a Copilului Tău! 50% Reducere luna ianuarie!

Sănătatea copilului tău - una dintre cele mai importante preocupări. Unul dintre cele mai valoroase instrumente pentru a-i asigura o viață sănătoasă și echilibrată este implicarea continuă în activități sportive încă de la o vârstă fragedă. Sportul nu numai că îi ajută pe copii să-și dezvolte abilitățile fizice, ci are și un impact semnificativ asupra stării lor mentale și sociale!

Sportul - reprezintă un pilon important în dezvoltarea și sănătatea copiilor noștri. Este esențial să le oferim șansa de a descoperi plăcerea activității fizice și beneficiile pe care le aduce pentru întregul lor corp și minte. Lipsa sportului poate avea consecințe serioase asupra sănătății și stării lor generale. Prin urmare, este important să ne asigurăm că le oferim copiilor noștri posibilitatea de a face sport și de a se bucura de avantajele acestuia!

Citește mai mult