Despre

Handbalul este un sport competitiv și antrenant, care îmbină perfect utilul cu plăcutul, oferind ambientul ideal pentru ca un copil să crească și să se dezvolte frumos, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. Dincolo de aspectele sportive, handbalul oferă șansa dezvoltării unor capacități cognitive diverse, fiind o activitate care se bazează pe dezvoltarea spiritului de echipă și coordonare eficientă între creier și corp. Handbalul este o alternativă distractivă prin care fetele și băieții deopotrivă pot fructifica la maximum energia pe care o au, încă de la cele mai fragede vârste.

Ce învățăm la orele de handbal?

  • Cum să ne coordonăm mintea și corpul
  • Cât de frumos este sportul de echipă
  • Cum putem să facem performanță
  • Primii pași către un stil de viață sănătos
  • Cum să interacționăm și să ne distrăm

CEL MAI MARE CLUB DE HANDBALL PENTRU COPII ȘI JUNIORI DIN PLOIEȘTI

ECHIPĂ

PREMII

PRIETENI

EMOȚII

Cine suntem?

Facem acum primii paşi în comunitatea handbalistică din Ploieşti, prin înființarea unei grupe pentru copii. Începem lucrul efectiv cu fete și băieți sub 10 ani, care nu au mai făcut deloc handbal până acum, după care, pe măsură ce vom evolua, vom crește constant numărul sportivilor din cadrul clubului. Ne dorim să creștem o generație de copii sănătoși, educați și inteligenți, nu doar în joc, ci și în viață.

Misiune

În fiecare zi, suntem responsabili și avem inițiative în activitatea noastră și, ținând seama de valorile clubului, lucrăm la dezvoltarea acestuia și la implinirea viziunii.

Viziune

Cel mai mare club la nivelul județului Prahova, cu activitate diversă, în toate orașele, cu săli proprii și cu progres continuu în dezvoltarea antrenorilor, coordonatorilor și a tuturor celor implicați în activitate.

antrenori

Antrenori si coordonatori

MIHAELA GRADISTEANU

MIHAELA GRADISTEANU

Antrenor, fostă jucătoare, antrenor FRH

Știri și informații utile

O experienţă pozitivă pentru grupele Isports Ploieşti, la festivalul de Mini şi Babybaschet şi Campionatul U12

În acest sezon, Federaţia Română de Baschet a reluat organizarea Festivalului de Mini şi BabyBaschet şi a Campionatului Naţional U12, care au fost anulate anul trecut, din cauza pandemiei de coronavirus. Evenimentul baschebalistic a avut loc la Costineşti, timp de trei săptămâni, iar pentru grupele secţiei de baschet de la iSports Ploieşti a reprezentat o experienţă pozitivă, din care copiii au avut numai de învăţat.

Citește mai mult

Secție de karate, la clubul Isports Ploiești

Clubul Sportiv iSports Ploiești, condus de Ionuț Urzeală, se extinde din ce în ce mai mult. În cadrul clubului s-a înființat și o secție de karate, care, astfel, completează plaja de discipline sportive oferite de iSports, care mai cuprinde baschet, handbal, ciclism, tenis de câmp și dansuri.
 

Citește mai mult

Vă așteptăm în echipa noastră de handbal!

Înscrie-te în activitatea noastră
Hai să ne cunoaștem!