Despre

Handbalul este un sport competitiv și antrenant, care îmbină perfect utilul cu plăcutul, oferind ambientul ideal pentru ca un copil să crească și să se dezvolte frumos, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. Dincolo de aspectele sportive, handbalul oferă șansa dezvoltării unor capacități cognitive diverse, fiind o activitate care se bazează pe dezvoltarea spiritului de echipă și coordonare eficientă între creier și corp. Handbalul este o alternativă distractivă prin care fetele și băieții deopotrivă pot fructifica la maximum energia pe care o au, încă de la cele mai fragede vârste.

Ce învățăm la orele de handbal?

  • Cum să ne coordonăm mintea și corpul
  • Cât de frumos este sportul de echipă
  • Cum putem să facem performanță
  • Primii pași către un stil de viață sănătos
  • Cum să interacționăm și să ne distrăm

CEL MAI MARE CLUB DE HANDBALL PENTRU COPII ȘI JUNIORI DIN PLOIEȘTI

ECHIPĂ

PREMII

PRIETENI

EMOȚII

Cine suntem?

Facem acum primii paşi în comunitatea handbalistică din Ploieşti, prin înființarea unei grupe pentru copii. Începem lucrul efectiv cu fete și băieți sub 10 ani, care nu au mai făcut deloc handbal până acum, după care, pe măsură ce vom evolua, vom crește constant numărul sportivilor din cadrul clubului. Ne dorim să creștem o generație de copii sănătoși, educați și inteligenți, nu doar în joc, ci și în viață.

Misiune

În fiecare zi, suntem responsabili și avem inițiative în activitatea noastră și, ținând seama de valorile clubului, lucrăm la dezvoltarea acestuia și la implinirea viziunii.

Viziune

Cel mai mare club la nivelul județului Prahova, cu activitate diversă, în toate orașele, cu săli proprii și cu progres continuu în dezvoltarea antrenorilor, coordonatorilor și a tuturor celor implicați în activitate.

antrenori

Antrenori si coordonatori

MIHAELA GRADISTEANU

MIHAELA GRADISTEANU

Antrenor, fostă jucătoare, antrenor FRH

Știri și informații utile

România, vă mulțumim !... ce seară minunată!

Seara de 24 februarie găsește Ploieștiul în haine baschetbalistice de sărbătoare.⬇️ 
Într-o atmosferă foarte plăcută, cu sute de copii care au încurajat Echipa Națională, gruparea iSports s-a bucurat de o victorie foarte frumoasă a României în fața Albaniei. După mai bine de doi ani fără public, este un moment foarte important ca sportivii și, în același timp, publicul să vină într-o conexiune extraordinară și să reușească să facă o seara minunată pentru Ploiești și pentru România.

Citește mai mult

iSports Basketball striga tare - HAI ROMANIAAAA

Joi seară avem motiv de sărbătoare: de Dragobete ne iubim Echipa Națională în Sala Olimpia.
            
Pe 24 februarie, toți sportivii din cadrul clubului iSports (secția de baschet) vor primi liber și vor merge împreună cu antrenorii lor la meciul României cu Albania. Acest eveniment este un bun prilej pentru juniorii noștri să se conecteze și mai mult cu fenomenul baschetbalistic și să își dorească atunci când vor fi mari să poarte tricoul Naționalei.

Citește mai mult

CRISTIAN TRANDAFIR, DE LA ELEV LA ANTRENOR ÎN CADRUL ISPORTS PLOIEȘTI

Nu există multe exemple în care un sportiv junior să crească și să ajungă să fie antrenor în cadrul aceluiași club, mai ales când este vorba despre un club sportiv privat. Dar, la ISports Ploiești există un asemena caz fericit, am putea spune.

Citește mai mult

Vă așteptăm în echipa noastră de handbal!

Înscrie-te în activitatea noastră
Hai să ne cunoaștem!