Despre

Handbalul este un sport competitiv și antrenant, care îmbină perfect utilul cu plăcutul, oferind ambientul ideal pentru ca un copil să crească și să se dezvolte frumos, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. Dincolo de aspectele sportive, handbalul oferă șansa dezvoltării unor capacități cognitive diverse, fiind o activitate care se bazează pe dezvoltarea spiritului de echipă și coordonare eficientă între creier și corp. Handbalul este o alternativă distractivă prin care fetele și băieții deopotrivă pot fructifica la maximum energia pe care o au, încă de la cele mai fragede vârste.

Ce învățăm la orele de handbal?

  • Cum să ne coordonăm mintea și corpul
  • Cât de frumos este sportul de echipă
  • Cum putem să facem performanță
  • Primii pași către un stil de viață sănătos
  • Cum să interacționăm și să ne distrăm

CEL MAI MARE CLUB DE HANDBALL PENTRU COPII ȘI JUNIORI DIN PLOIEȘTI

ECHIPĂ

PREMII

PRIETENI

EMOȚII

Cine suntem?

Facem acum primii paşi în comunitatea handbalistică din Ploieşti, prin înființarea unei grupe pentru copii. Începem lucrul efectiv cu fete și băieți sub 10 ani, care nu au mai făcut deloc handbal până acum, după care, pe măsură ce vom evolua, vom crește constant numărul sportivilor din cadrul clubului. Ne dorim să creștem o generație de copii sănătoși, educați și inteligenți, nu doar în joc, ci și în viață.

Misiune

În fiecare zi, suntem responsabili și avem inițiative în activitatea noastră și, ținând seama de valorile clubului, lucrăm la dezvoltarea acestuia și la implinirea viziunii.

Viziune

Cel mai mare club la nivelul județului Prahova, cu activitate diversă, în toate orașele, cu săli proprii și cu progres continuu în dezvoltarea antrenorilor, coordonatorilor și a tuturor celor implicați în activitate.

antrenori

Antrenori si coordonatori

MIHAELA GRADISTEANU

MIHAELA GRADISTEANU

Antrenor, fostă jucătoare, antrenor FRH

Știri și informații utile

2021 s-a încheiat cu o salbă de sponsorizări pentru susținerea activității iSports.

​În septembrie, chiar dacă aveam o situație dificilă oferită de pandemie, iSports a avut curajul și a înființat un departament de vânzare de imagine prin sport, departament ce nu a rămas fără ecou. În câteva luni și-a acoperit costurile și, mai mult, a adus plus valoare prin sponsorizările pe care a reușit să le obțină atât pentru cheltuielile curente ale clubului, cât și pentru beneficiile suplimentare ale anumitor grupe.

Citește mai mult

Beneficiile pauzei de la activitatea sportivă

Se apropie vacanța cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, iar secțiile ISports Ploiești, pentru prima dată în istoria clubului, vor lua pauză în perioada dintre Crăciun și Anul Nou. Practic, pauza de la activitatea sportivă face parte tot din planul de pregătire, deoarece altfel se poate ajunge la suprasolicitare fizică și/sau mentală.
 

Citește mai mult

10 motive pentru care copiii dumneavostră ar trebui să facă atletism.

Aproape toate beneficiile pe care copilul tău le poate avea în urmă practicării atletismului.

Citește mai mult

Vă așteptăm în echipa noastră de handbal!

Înscrie-te în activitatea noastră
Hai să ne cunoaștem!