Zece ani de ISports Ploiești - prima sală de dans cu aer purificat salin

Una dintre misiunile clubului ISports Ploiești este aceea de a îndrăgosti copiii de sport, de mișcare, pentru a avea o viață sănătoasă, indiferent dacă vor face sport de performanță sau nu.

Iar pentru a-și îndeplini această misiune s-a implicat și în dezvoltarea infrastructurii care există în orașul Ploiești.

Ca dovadă stă unul dintre proiectele importante ale clubului ISports, realizat în 2018.

Chiar în anul în care secția de dansuri a clubului a câștigat titlul național la Campionatul de Majorete, ISports a inaugurat în zona de vest a orașului prima sală de dans cu aer purificat salin din Ploiești, în cadrul Complexului Sportiv „Tel George Junior”.

Sala de dans de 120 de metri pătrați are în pereții încăperii două tone de sare, beneficiind și de purificatoare de aer și dezumidificatoare.

„Povestea cu aerul salin e pornită din dragostea noastră față de orașul Ploiești și față de locuitorii acestuia. Încercăm să oferim condiții cât mai prielnice pentru a îmbunătăți condiția fizică și sănătatea participanților la cursurile noastre”, spunea președintele ISports, Ionuț Urzeală, la momentul inaugurării sălii, în urmă cu patru ani.

Astfel, în cei zece ani de existență, care se împlinesc în această toamnă, clubul ISports a reușit, printre altele, să ofere ploieștenilor și un loc în care să îmbine beneficiile dansului cu efectele terapeutice ale unei saline. Iar povestea continuă...

Articole similare

Stresul și anxietatea de performanță la sportivi

În sport sunt o mulțime de indivizi care au un potențial fantastic, dar atunci când trebuie să peformeze într-un concurs nu mai reușesc să gestioneze situatia asa cum o făceau la antrenamente. Anxietatea și stresul îi afectează și pe sportivi, nu numai pe oamenii de rând. Termenul de „stres” face referire la procesul prin care o persoană răspunde la anumite situații, pe care aceasta o interpretează ca fiind periculoasă.

Citește mai mult

Descoperă Puterea Obiceiurilor Sănătoase pentru o Viață Fericită și Plină de Rezultate


Viața noastră este alcătuită din obiceiuri care ne definesc și ne modelează existența. Un obicei binecuvântat poate fi cheia către succesul și fericirea pe care o căutăm cu toții. În cadrul clubului nostru sportiv, am observat că juniorii noștri sunt tentați să absenteze de la antrenamente în timpul vacanței școlare. Cu toate acestea, dorim să evidențiem cât de important este să dezvoltăm obiceiuri sănătoase, în special legate de sport, deoarece acestea pot genera rezultate frumoase și o stare de fericire unică, datorită endorfinelor eliberate în timpul exercițiului fizic. Prin acest articol, dorim să îi inspirăm pe juniorii noștri să își creeze obiceiuri sănătoase și să se alăture cu entuziasm antrenamentelor noastre în această vară.

Citește mai mult

Zece ani de ISports Ploiești - de la echipe de majorete la o secție de dansuri

După lansarea secției de baschet, care a însemnat „nașterea” clubului ISports Ploiești, un alt moment important din cei zece ani de existență, care se împlinesc în această toamnă, îl reprezintă formarea secției de dansuri. O secție care, alături de cea de baschet, are în palmares un titlu național, câștigat în 2018, la Campionatul Național de Majorete.

Citește mai mult