Video! Ionuț Urzeală, președinte iSports Ploiești: Din toamnă, vom avea 100 de parteneri!

 La emisiunea ”Dor de baschet”, difuzată live pe pagina de Facebook a Eurosport, președintele iSports Ploiești, Ionuț Urzeală, a vorbit despre schimbările care vor avea loc în cadrul clubului, din toamnă. Schimbări în bine, desigur!

Pe lângă departamentele de Marketing, Costumer Care și nou înființatul departament HR, din toamnă iSports își propune să atragă 100 de parteneri!

Practic, din septembrie, membrii clubului nostru vor beneficia de reduceri, oferte speciale sau vouchere din partea unor parteneri locali și naționali, care se alătură astfel proiectului nostru.

Este încă o formă de a ne răsplăti sportivii și familiilor pentru că au ales să sprijine ideile si să facă parte din familia iSports.

Vă invităm să vizionați mai jos discuția pe care Ionuț Urzeală a avut-o cu Ion Alexandru.

 

 

Articole similare

Zece ani de ISports Ploiești - prima sală de dans cu aer purificat salin

În cei zece ani de existență, care se împlinesc în această toamnă, clubul ISports a reușit, printre altele, să ofere ploieștenilor și un loc în care să îmbine beneficiile dansului cu efectele terapeutice ale unei saline.

Citește mai mult

Cum alegem sportul potrivit pentru vârsta și temperamentul copilului

Să faci sport este unul dintre cele mai bune obiceiuri pe care poți transmite copilului tău. Dar, în funcție de vârsta și de temperamentul celui mic, e bine să îi îndreptăm pașii către discipline sportive care să îl ajute să se dezvolte fizic. În plus, îl ferim și de accidentări. Sportul îl va face să crească și psihic, dacă se află în mediul potrivit caracterului său.

Citește mai mult

La ISPORTS, educația este pe primul loc

Pentru că, la ISports Ploiești, dorim să contribuim la construirea unei comunități sănătoase, din toate punctele de vedere, am început, de anul trecut, cursuri de dezvoltare personală și profesională.

Citește mai mult