Un Sezon (2023 -2024) Plin de Oportunități: Educație Prin Sport, Cursuri de Prim Ajutor și Parteneriate Excepționale

 

Înainte de a intra în detaliile lunii septembrie, suntem încântați să vă anunțăm planul nostru pentru întregul an! Fiecare lună va avea o tematică specifică, iar programul nostru va oferi o combinație de sport, educație și dezvoltare personală. Ca surpriză specială, vom avea onoarea de a colabora cu cel mai bun mental coach sportiv din țară, care va veni special la Ploiești începând din noiembrie.

 Septembrie: Prioritizând Siguranța

În septembrie, accentul va fi pus pe siguranță, și astfel vom oferi cursuri de prim ajutor pentru toți antrenorii noștri. Aceste cursuri sunt obligatorii și reprezintă primul pas în dezvoltarea personală a antrenorilor noștri. Colaborarea cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență garantează o formare de înaltă calitate.

Octombrie: Bune Maniere în Sport și În Viață

După ce ne-am asigurat că toți sunt în siguranță, în octombrie vom trece la o altă formă de educație: cursuri de bune maniere. Aceste cursuri se vor transforma în activități cu juniorii, care vor primi informații valoroase de la antrenorii lor. Exemple de arii de dezvoltare includ:

1. **Bunele Maniere la Masă**: Cum să te comporți la masă, folosirea corectă a tacâmurilor, și cum să îți arăți aprecierea pentru mâncare și companie.
2. **Punctualitatea**: Importanța de a ajunge la timp la întâlniri, antrenamente sau evenimente.
3. **Respectul față de Spațiul Personal**: Înțelegerea și respectarea spațiului personal al celorlalți, atât în vestiar, cât și în alte contexte.
4. **Salutul și Prezentările**: Cum să saluți corect, cum să te prezinți și cum să faci o primă impresie pozitivă.
5. **Comunicarea Nonverbală**: Înțelegerea limbajului corpului, contactul vizual și semnificația gesturilor în diferite contexte.

 Noiembrie și Înainte: Colaborare cu un Expert în Mental Coaching

Începând din noiembrie și pentru următoarele 5 luni, vom avea onoarea de a colabora cu cel mai bun mental coach sportiv din țară. Această parteneriat unic ne va ajuta să ne atingem obiectivele și să oferim o experiență educațională completă pentru toți participanții noștri.

Concluzie

Educația prin sport nu este doar un slogan pentru noi; este misiunea noastră. De la cursuri de prim ajutor la dezvoltare personală și coaching de înaltă calitate, ne angajăm să oferim o experiență completă și valoroasă pentru toți cei implicați.

Vă așteptăm cu drag să faceți parte din această călătorie extraordinară!

Articole similare

Primul pas spre hanbalul de performanță, la Isports Ploiești

Apărut recent pe scena handbalului prahovean, clubul sportiv iSports Ploieşti şi-a propus să participe şi în campionatele naţionale din sezonul viitor. Secţia de handbal a clubului ploieştean este coordonată de Mihaela Grădişteanu, fostă jucătoare şi arbitru de handbal, care pregăteşte două grupe de copii, cu vârste cuprinse între 4 şi 13 ani.

Citește mai mult

iSports Basketball striga tare - HAI ROMANIAAAA

Joi seară avem motiv de sărbătoare: de Dragobete ne iubim Echipa Națională în Sala Olimpia.
            
Pe 24 februarie, toți sportivii din cadrul clubului iSports (secția de baschet) vor primi liber și vor merge împreună cu antrenorii lor la meciul României cu Albania. Acest eveniment este un bun prilej pentru juniorii noștri să se conecteze și mai mult cu fenomenul baschetbalistic și să își dorească atunci când vor fi mari să poarte tricoul Naționalei.

Citește mai mult

Video! Ionuț Urzeală, președinte iSports Ploiești: Din toamnă, vom avea 100 de parteneri!

La emisiunea ”Dor de baschet”, difuzată live pe pagina de Facebook a Eurosport, președintele iSports Ploiești, Ionuț Urzeală, a vorbit despre schimbările care vor avea loc în cadrul clubului, din toamnă. Schimbări în bine, desigur!

Pe lângă departamentele de Marketing, Costumer Care și nou înființatul departament HR, din toamnă iSports își propune să atragă 100 de parteneri!

Citește mai mult