Un Sezon (2023 -2024) Plin de Oportunități: Educație Prin Sport, Cursuri de Prim Ajutor și Parteneriate Excepționale

 

Înainte de a intra în detaliile lunii septembrie, suntem încântați să vă anunțăm planul nostru pentru întregul an! Fiecare lună va avea o tematică specifică, iar programul nostru va oferi o combinație de sport, educație și dezvoltare personală. Ca surpriză specială, vom avea onoarea de a colabora cu cel mai bun mental coach sportiv din țară, care va veni special la Ploiești începând din noiembrie.

 Septembrie: Prioritizând Siguranța

În septembrie, accentul va fi pus pe siguranță, și astfel vom oferi cursuri de prim ajutor pentru toți antrenorii noștri. Aceste cursuri sunt obligatorii și reprezintă primul pas în dezvoltarea personală a antrenorilor noștri. Colaborarea cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență garantează o formare de înaltă calitate.

Octombrie: Bune Maniere în Sport și În Viață

După ce ne-am asigurat că toți sunt în siguranță, în octombrie vom trece la o altă formă de educație: cursuri de bune maniere. Aceste cursuri se vor transforma în activități cu juniorii, care vor primi informații valoroase de la antrenorii lor. Exemple de arii de dezvoltare includ:

1. **Bunele Maniere la Masă**: Cum să te comporți la masă, folosirea corectă a tacâmurilor, și cum să îți arăți aprecierea pentru mâncare și companie.
2. **Punctualitatea**: Importanța de a ajunge la timp la întâlniri, antrenamente sau evenimente.
3. **Respectul față de Spațiul Personal**: Înțelegerea și respectarea spațiului personal al celorlalți, atât în vestiar, cât și în alte contexte.
4. **Salutul și Prezentările**: Cum să saluți corect, cum să te prezinți și cum să faci o primă impresie pozitivă.
5. **Comunicarea Nonverbală**: Înțelegerea limbajului corpului, contactul vizual și semnificația gesturilor în diferite contexte.

 Noiembrie și Înainte: Colaborare cu un Expert în Mental Coaching

Începând din noiembrie și pentru următoarele 5 luni, vom avea onoarea de a colabora cu cel mai bun mental coach sportiv din țară. Această parteneriat unic ne va ajuta să ne atingem obiectivele și să oferim o experiență educațională completă pentru toți participanții noștri.

Concluzie

Educația prin sport nu este doar un slogan pentru noi; este misiunea noastră. De la cursuri de prim ajutor la dezvoltare personală și coaching de înaltă calitate, ne angajăm să oferim o experiență completă și valoroasă pentru toți cei implicați.

Vă așteptăm cu drag să faceți parte din această călătorie extraordinară!

Articole similare

Coeziunea grupului, marele câștig al echipelor de baschet iSPORTS

Introducând un nou sistem de pregătire, antrenorul ucrainean Alex Ruban a reușit, în mai puțin de jumătate de an, să producă o schimbare cu mult în bine la grupele de baschet U14 și U13 ale iSPORTS.

Citește mai mult

Cursuri de selecție gratuite, la iSPORTS Basketball

De anul trecut, clubul iSPORTS Ploiești a implementat o grupă inedită de selecție la secția de baschet. Practic, oferim copiilor șansa de a cunoaște baschetul și ceea ce înseamnă să practice un sport - totul în mod gratuit.

Citește mai mult

PREZENTARE iSPORTS PLOIESTI LA TABĂRA DE VARĂ DE BASCHET 2023 DIN POLIS, CIPRU

iSports Ploiești participă în acest moment la Campul de Vară de Baschet desfășurat în orașul Polis din Cipru, în perioada 15-26 iulie 2023. 

Situată în partea de nord a regiunii Paphos, Polis este un oraș pitoresc construit în apropiere de mare, oferind condiții ideale pentru acest camp sportiv. Înconjurată de dealurile verzi într-un peisaj amfiteatral, locația creează un mediu spectaculos în care sportivii noștri se antrenează și se dezvoltă.

 

Citește mai mult