Secție de karate, la clubul Isports Ploiești

Clubul Sportiv iSports Ploiești, condus de Ionuț Urzeală, se extinde din ce în ce mai mult. În cadrul clubului s-a înființat și o secție de karate, care, astfel, completează plaja de discipline sportive oferite de iSports, care mai cuprinde baschet, handbal, ciclism, tenis de câmp și dansuri.
Secția de karate este condusă de sensei Nicolae Butunoi (4 DAN), cu o experiență de peste 30 de ani în activitate. Stilul abordat este karate modern shotokan, urmând ca secția să se afilieze Federației Române de Karate. Deja sunt înscriși 25 de sportivi, începând de la vârsta de 6 ani, până la 21 de ani.

„Pentru început, îmi doresc să-i readuc pe sportivii pe care îi avem la nivelul la care erau înainte de apariția pandemiei, deoarece în ultimul an nu am putut să ne antrenăm deloc. Zilele trecute am realizat un prim antrenament, la care copiii au răspuns foarte bine”, ne-a declarat antrenorul Nicolae Butunoi.
De asemenea, președintele iSports, Ionuț Urzeală, ne-a spus: „Vom realiza o selecție și pentru grupe noi la secția de karate, începând de la vârsta de cinci ani. Ne-am propus să atragem 100 de copii anul acesta.”
Orele de antrenament se vor realiza, cu precădere, în sala de sport a Școlii Nr. 24 din Ploiești, dar și la Complexul Sportiv „Tel George Junior”. Detalii despre înscrieri se pot găsi la adresa karate.sportploiesti.ro.

 

Articole similare

"Bursă de merit" la Isports, pentru o eleva de nota 10!

Sorina Luca face parte încă din anul 2013 din cadrul secţiei iSports Dancers, coordonată de Luminiţa Miricioiu (fostă gimnastă, care a antrenat echipa campioană naţională la Majorete Cheer Dance, în 2018), și a demonstrat că se poate îmbina cu brio şcoala cu antrenamentele.

Citește mai mult

iSports Ploiești și Restart Energy au semnat un parteneriat plin de energie

Avem nevoie de energie ca să trecem cu bine peste aceste zile, dar și ca să alimentăm device-urile de care noi ne folosim pentru a face antrenamente zilnice cu sportivii noștri!

Citește mai mult

Cum alegem sportul potrivit pentru vârsta și temperamentul copilului

Să faci sport este unul dintre cele mai bune obiceiuri pe care poți transmite copilului tău. Dar, în funcție de vârsta și de temperamentul celui mic, e bine să îi îndreptăm pașii către discipline sportive care să îl ajute să se dezvolte fizic. În plus, îl ferim și de accidentări. Sportul îl va face să crească și psihic, dacă se află în mediul potrivit caracterului său.

Citește mai mult