Sănătate prin Sport: Cheia pentru Dezvoltarea Armonioasă a Copilului Tău! 50% Reducere luna ianuarie!

  • Importanța sportului încă de la o vârstă fragedă:

   De ce este important să facă sport de mic?

●  Dezvoltarea fizică: Activitatea fizică regulată contribuie la dezvoltarea musculaturii, a sistemului osos și a coordonării.

●  Sănătatea mentală: Practicarea sportului poate reduce stresul și anxietatea la copii, îmbunătățind astfel starea lor de bine mentală.

●  Învățarea valorilor sociale: Participarea la echipe sportive îi învață pe copii despre colaborare, fair-play și munca în echipă.

●  Creșterea concentrării și a disciplinării: Activitățile sportive îi ajută pe copii să-și dezvolte abilități precum concentrarea și disciplina în atingerea obiectivelor.

 

  •  Consecințele lipsei activității fizice:

  Ce se întâmplă când un copil nu face sport deloc?

●   Risc crescut de obezitate: Lipsa activității fizice poate duce la acumularea de kilograme în plus și la probleme de greutate în copilărie și ulterior.

●   Probleme de sănătate: Copiii care nu fac sport sunt mai predispuși la afecțiuni precum diabetul sau bolile de inimă.

●   Scăderea stimei de sine și a încrederii: Participarea la activități sportive le oferă copiilor un sentiment de realizare și încredere în capacitățile lor.

 

  • Cum iti poți ajuta copilul să se implice în activități sportive?

●   Ghidul părintelui implicat: Implică-te în alegerile copilului tău. Încurajează-l să își aleagă sportul preferat și oferă-i suport în această direcție.

●   Modelul personal: Fii un exemplu pentru copilul tău practicând chiar tu o activitate sportivă sau fiind activ fizic.

●  Căutarea cluburilor și a școlilor sportive: Înscrie-ți copilul la cluburi sportive sau la ore de educație fizică structurată.

Ce mai aștepți? - Alege sporturile de care este interesat și înscrie-l acum pe site sau la numărul de telefon pentru a-i rezerva locul! Începeți acum călătoria spre o viață mai sănătoasă și mai activă!

50% REDUCERE CURSURI IANUARIE!

Înscrie-ți copilul în luna ianuarie la cursurile de baschet, dansuri sau karate și beneficiezi de 50% reducere!

Articole similare

Reprezentanți de la ISports, pe podiumul Campionatului Național de Karate Shotokan ESKU tradițional

Prezenți la Campionatul Național de Karate Shotokan ESKU tradițional, organizat în 19 noiembrie, la Buzău, elevii antrenorului Nicolae Butunoi au urcat pe podiumul de premiere.

Citește mai mult

Secție de karate, la clubul Isports Ploiești

Clubul Sportiv iSports Ploiești, condus de Ionuț Urzeală, se extinde din ce în ce mai mult. În cadrul clubului s-a înființat și o secție de karate, care, astfel, completează plaja de discipline sportive oferite de iSports, care mai cuprinde baschet, handbal, ciclism, tenis de câmp și dansuri.
 

Citește mai mult

Descoperă Oportunitatea de a te Alătura Echipei Noastre și Să Ajungi Un Antrenor Debutant de Succes

Dacă ești un pasionat de baschet și ai visat întotdeauna să împărtășești cunoștințele tale și să antrenezi juniori, atunci clubul nostru este locul potrivit pentru tine. Ca un antrenor debutant, vei avea acces la resurse educaționale de înaltă calitate, un program de perfectionare rapid și sprijinul unuia dintre cei mai buni antrenori din țară - Alex Ruban, antrenorul secund al echipei naționale a Ucrainei.

Citește mai mult