România, vă mulțumim !... ce seară minunată!

Seara de 24 februarie a găsit Ploieștiul în haine baschetbalistice de sărbătoare.⬇️ 

Într-o atmosferă foarte plăcută, sute de copii au încurajat echipa națională de baschet la României, în meciul cu Albania, disputat în Sala Olimpia. Jucătorii și staff-ul iSports s-au bucurat de victoria foarte frumoasă a tricolorilor.
 
După mai bine de doi ani fără public, a fost extraordinar să fim martorii unei conexiuni atât de specială între sportivi și public! A fost o seară minunată pentru Ploiești și pentru România!

Pe această cale, mulțumim  Federației Române de Baschet pentru organizarea meciului la Ploiești și ne bucurăm că am susținut tricolorii din tribune, cu peste 200 de copii. Succesul pe care l-au obținut în seara de 24 februarie este cu atât de special cu cât pentru mulți copiii au fost pentru prima dată când au văzut un meci de baschet în Sala Olimpia!
Acum, micii noștri baschetbaliști vor visa la ziua în care vor îmbrăca și ei tricoul naționalei și vor juca în fața unui public atât de frumos.

Aprecieri avem și pentru conducerea Federației Române de Baschet, pentru Cătălin Burlacu și pentru Zvetlana Drăgulin, care au sprijinit și au facilitat accesul copiilor în sala, fără ca aceștia să fie supuși unui stres deosebit în acest proces. 

Mulțumim tuturor părinților care ne-au fost aproape, care au fost la meci și care au susținut echipa națională.
Pentru secția de baschet a iSports a fost cu adevărat o seară minunată. Chiar... ce seară minunată! 
Vă mulțumim tuturor!

FOTO CREDIT ->  ADI BERGER / FRBASCHET

Articole similare

"Bursă de merit" la Isports, pentru o eleva de nota 10!

Sorina Luca face parte încă din anul 2013 din cadrul secţiei iSports Dancers, coordonată de Luminiţa Miricioiu (fostă gimnastă, care a antrenat echipa campioană naţională la Majorete Cheer Dance, în 2018), și a demonstrat că se poate îmbina cu brio şcoala cu antrenamentele.

Citește mai mult

10 motive pentru care copiii dumneavostră ar trebui să facă atletism.

Aproape toate beneficiile pe care copilul tău le poate avea în urmă practicării atletismului.

Citește mai mult

Primul pas spre hanbalul de performanță, la Isports Ploiești

Apărut recent pe scena handbalului prahovean, clubul sportiv iSports Ploieşti şi-a propus să participe şi în campionatele naţionale din sezonul viitor. Secţia de handbal a clubului ploieştean este coordonată de Mihaela Grădişteanu, fostă jucătoare şi arbitru de handbal, care pregăteşte două grupe de copii, cu vârste cuprinse între 4 şi 13 ani.

Citește mai mult