Reîntregirea și consolidarea echipelor de performanță U14/U15/U18: O nouă etapă în dezvoltarea talentelor noastre

 

În cadrul clubului nostru de baschet, ne-am propus un obiectiv important: reîntregirea și consolidarea echipelor de juniori U14 (născuți între anii 2010-2011) / U15  (născuți între anii 2009-2010) / U18 (născuți între anii 2006-2008).

În săptămânile următoare, antrenorul nostru principal, Alex Ruban, își va folosi expertiza pentru a evalua performanțele juniorilor noștri. El nu se va limita doar la antrenamentele obișnuite ale grupei (unde ii va vizita pe juniori), ci îi va invita pe juniori și la un antrenament special suplimentar

Catalina, coordonatoarea noastră, va avea un rol important în acest proces. Ea va fi responsabilă de reîntregirea și consolidarea grupului, asigurându-se că fiecare jucător se simte integrat asa cum e cel mai bine pentru el. Împreună cu Alex, ea va stabili direcțiile pe care fiecare grupa le va urma în noul sezon sportiv.

Suntem într-o perioadă de creștere și dezvoltare, și suntem încântați să avem în probe juniori din alte cluburi, care își doresc să-și îmbunătățească performanța la un nivel superior. 
În același timp, dacă există juniori care doresc să se alăture echipei noastre venind de la alte cluburi, acesta este momentul cel mai propice, chiar înainte de a începe pregătirea pentru noul sezon.

Suntem încrezători că, sub îndrumarea lui Alex, unul dintre cei mai pasionați antrenori ai noștri, și sub coordonarea Catalinei, vom reuși să ne atingem obiectivele.
Vă invităm să ne urmăriți în această nouă etapă și să susțineți tinerii noștri talentați în drumul lor spre succes.

Articole similare

Video! Ionuț Urzeală, președinte iSports Ploiești: Din toamnă, vom avea 100 de parteneri!

La emisiunea ”Dor de baschet”, difuzată live pe pagina de Facebook a Eurosport, președintele iSports Ploiești, Ionuț Urzeală, a vorbit despre schimbările care vor avea loc în cadrul clubului, din toamnă. Schimbări în bine, desigur!

Pe lângă departamentele de Marketing, Costumer Care și nou înființatul departament HR, din toamnă iSports își propune să atragă 100 de parteneri!

Citește mai mult

2022 - Un an cu multe provocări și lucruri pozitive

Anul care tocmai s-a încheiat a reprezentat un moment important în istoria clubului ISports. S-a împlinit un deceniu de când ne-am propus să îndrăgostim copiii ploieșteni de sport.

Citește mai mult

Descoperă Puterea Obiceiurilor Sănătoase pentru o Viață Fericită și Plină de Rezultate


Viața noastră este alcătuită din obiceiuri care ne definesc și ne modelează existența. Un obicei binecuvântat poate fi cheia către succesul și fericirea pe care o căutăm cu toții. În cadrul clubului nostru sportiv, am observat că juniorii noștri sunt tentați să absenteze de la antrenamente în timpul vacanței școlare. Cu toate acestea, dorim să evidențiem cât de important este să dezvoltăm obiceiuri sănătoase, în special legate de sport, deoarece acestea pot genera rezultate frumoase și o stare de fericire unică, datorită endorfinelor eliberate în timpul exercițiului fizic. Prin acest articol, dorim să îi inspirăm pe juniorii noștri să își creeze obiceiuri sănătoase și să se alăture cu entuziasm antrenamentelor noastre în această vară.

Citește mai mult