Progres, la secția de karate

„Scopul final în Karate nu constă în victorie, ci în perfecțiunea caracterului participanților săi”, spunea fondatorul karate do și al stilului shotokan, Gishin Funakoshi.

Această mentalitate se pliază perfect la iSports, deoarece scopul nostru este de a contribui la dezvoltarea sănătoasă a comunității din care facem parte.

Iar copiii din cadrul secției de karate a clubului au arătat un progres evident, demonstrat cu ocazia examenului de grad, susținut de curând, după cum ne-a declarat antrenorul coordonator Nicolae Butunoi:

„Sunt mulțumit de nivelul copiilor, chiar și cei sosiți de curând în cadrul secției arătând afinitate către acest sport, dorind să învețe. Fiecare își dorește o centură de o culoare mai importantă, însă eu încerc să le explic faptul că nu culoarea centurii contează, ci toate cunoștințele pe care le acumulează de-a lungul antrenamentelor. La fel ca și în cazul unei competiții, nu trebuie să se gândească la faptul că trebuie să urce pe podium, ci trebuie să demonstreze cunoștințele pe care le-au asimilat în orele de pregătire. Astfel, și rezultatele vor veni”.

În momentul de față, pregătirile sunt în toi pentru participarea la Campionatul Național, din 4 martie, care se va desfășura la Buzău, obiectivul fiind obținerea a cel puțin unui loc întâi. iSports Ploiești va participa la acest campionat cu opt sportivi, cu vârste cuprinse între 7 și 13 ani.

Secția de karate de la iSports programează câte două antrenamente săptămânal, marțea (de la ora 18:30) și joia (ora 19:30), la Școala Gimnazială „Henri-Mathias Berthelot”, din Ploiești.

Articole similare

De ce merită să faci handbal la ISports!

La ISports, în cadrul secției de handbal, se regăsește o tânără antrenoare cu o poveste interesantă, care ajută la extinderea bazei de selecție. Se numește Ana-Maria Petre, însă toată lumea o știe ca Miruna.

Citește mai mult

Descoperă Oportunitatea de a te Alătura Echipei Noastre și Să Ajungi Un Antrenor Debutant de Succes

Dacă ești un pasionat de baschet și ai visat întotdeauna să împărtășești cunoștințele tale și să antrenezi juniori, atunci clubul nostru este locul potrivit pentru tine. Ca un antrenor debutant, vei avea acces la resurse educaționale de înaltă calitate, un program de perfectionare rapid și sprijinul unuia dintre cei mai buni antrenori din țară - Alex Ruban, antrenorul secund al echipei naționale a Ucrainei.

Citește mai mult

Calificare la Turneul Final B la baschet U14, cu victorii pe linie

Echipa de baschet U14 de la ISports Ploiești, antrenată de Alex Ruban și Ioan Boboc, a reușit să se califice la Turneul Final pentru locurile 9-16, din Campionatul Național, cu victorii pe linie.

Citește mai mult