Blog iSports Ploiești

Alex Ruban - de la Naționala Ucrainei, la grupele de juniori ISports

În sezonul acesta, grupele de baschet U14 și U13 ale ISports sunt pregătite de un nou antrenor, Alex Ruban, cu experiență în Europa și Asia, prezent în cadrul uneia dintre surprizele plăcute ale EuroBasket 2022 - Ucraina.

Citește mai mult

Zece ani de ISports Ploiești - prima sală de dans cu aer purificat salin

În cei zece ani de existență, care se împlinesc în această toamnă, clubul ISports a reușit, printre altele, să ofere ploieștenilor și un loc în care să îmbine beneficiile dansului cu efectele terapeutice ale unei saline.

Citește mai mult

Zece ani de ISports Ploiești - de la echipe de majorete la o secție de dansuri

După lansarea secției de baschet, care a însemnat „nașterea” clubului ISports Ploiești, un alt moment important din cei zece ani de existență, care se împlinesc în această toamnă, îl reprezintă formarea secției de dansuri. O secție care, alături de cea de baschet, are în palmares un titlu național, câștigat în 2018, la Campionatul Național de Majorete.

Citește mai mult

Zece ani de ISports Ploiești - Începutul

În urmă cu zece ani, povestea clubului ISports Ploiești începea cu o idee născută în mintea unui lider de galerie a echipei campioane de baschet de la acea vreme, CSU Asesoft Ploiești.

Ideea, mai degrabă nebunească, a lui Ionuț Urzeală era de a realiza un club sportiv privat pentru copii și juniori, profitând de interesul pentru baschet al comunității ploieștene. Reprezenta o idee nebunească, deoarece nici el și nici cei care au pornit alături de el pe acest drum, Elena Stan și Cornel Alecu, nu aveau experiență în domeniu.

Dar, nu duceau lipsă de pasiune, entuziasm și dragoste pentru sport. Și, având în vedere unde a ajuns, după primii zece ani, povestea pornită de la acea idee nebunească, se pare că acele trei „ingrediente” au fost suficiente.

Citește mai mult

România, vă mulțumim !... ce seară minunată!

Seara de 24 februarie găsește Ploieștiul în haine baschetbalistice de sărbătoare.⬇️ 
Într-o atmosferă foarte plăcută, cu sute de copii care au încurajat Echipa Națională, gruparea iSports s-a bucurat de o victorie foarte frumoasă a României în fața Albaniei. După mai bine de doi ani fără public, este un moment foarte important ca sportivii și, în același timp, publicul să vină într-o conexiune extraordinară și să reușească să facă o seara minunată pentru Ploiești și pentru România.

Citește mai mult

iSports Basketball striga tare - HAI ROMANIAAAA

Joi seară avem motiv de sărbătoare: de Dragobete ne iubim Echipa Națională în Sala Olimpia.
            
Pe 24 februarie, toți sportivii din cadrul clubului iSports (secția de baschet) vor primi liber și vor merge împreună cu antrenorii lor la meciul României cu Albania. Acest eveniment este un bun prilej pentru juniorii noștri să se conecteze și mai mult cu fenomenul baschetbalistic și să își dorească atunci când vor fi mari să poarte tricoul Naționalei.

Citește mai mult