Blog iSports Ploiești

Coeziunea grupului, marele câștig al echipelor de baschet iSPORTS

Introducând un nou sistem de pregătire, antrenorul ucrainean Alex Ruban a reușit, în mai puțin de jumătate de an, să producă o schimbare cu mult în bine la grupele de baschet U14 și U13 ale iSPORTS.

Citește mai mult

Cursuri de selecție gratuite, la iSPORTS Basketball

De anul trecut, clubul iSPORTS Ploiești a implementat o grupă inedită de selecție la secția de baschet. Practic, oferim copiilor șansa de a cunoaște baschetul și ceea ce înseamnă să practice un sport - totul în mod gratuit.

Citește mai mult

2022 - Un an cu multe provocări și lucruri pozitive

Anul care tocmai s-a încheiat a reprezentat un moment important în istoria clubului ISports. S-a împlinit un deceniu de când ne-am propus să îndrăgostim copiii ploieșteni de sport.

Citește mai mult

Reprezentanți de la ISports, pe podiumul Campionatului Național de Karate Shotokan ESKU tradițional

Prezenți la Campionatul Național de Karate Shotokan ESKU tradițional, organizat în 19 noiembrie, la Buzău, elevii antrenorului Nicolae Butunoi au urcat pe podiumul de premiere.

Citește mai mult

De ce merită să faci handbal la ISports!

La ISports, în cadrul secției de handbal, se regăsește o tânără antrenoare cu o poveste interesantă, care ajută la extinderea bazei de selecție. Se numește Ana-Maria Petre, însă toată lumea o știe ca Miruna.

Citește mai mult

Daniel Hurmuz dorește să-i îndrăgostească pe copii de mișcare, prin atletism

Profesor de educație fizică și sport, cu master în kinetoterapie – nutriție și remodelare corporală, fost component al loturilor naționale de atletism și bob, Daniel Hurmuz încearcă să-i îndrăgostească pe copii de atletism și să-i îndemne către un stil de viață sănătos.

Citește mai mult