Blog iSports Ploiești

Ziua la scoala, seara la baschet si 10 la CAPACITATE

Sportul și contribuția sa la dezvoltarea educațională și intelectuală a juniorilor noștri.

​Clubul nostru sportiv se mândrește cu un grup de juniori talentați, care,au obținut rezultate foarte bune la examenul de capacitate, si care demonstrează că sportul poate juca un rol semnificativ în dezvoltarea lor educațională și intelectuală.
În acest articol, vom explora modul în care activitatea sportivă contribuie la creșterea performanțelor academice și la formarea de calități esențiale în viața de zi cu zi.
De asemenea, vom sublinia rezultatele remarcabile pe care le-au obtinut juniorii nostril la examenul de capacitate

Citește mai mult

Descoperă Puterea Obiceiurilor Sănătoase pentru o Viață Fericită și Plină de Rezultate


Viața noastră este alcătuită din obiceiuri care ne definesc și ne modelează existența. Un obicei binecuvântat poate fi cheia către succesul și fericirea pe care o căutăm cu toții. În cadrul clubului nostru sportiv, am observat că juniorii noștri sunt tentați să absenteze de la antrenamente în timpul vacanței școlare. Cu toate acestea, dorim să evidențiem cât de important este să dezvoltăm obiceiuri sănătoase, în special legate de sport, deoarece acestea pot genera rezultate frumoase și o stare de fericire unică, datorită endorfinelor eliberate în timpul exercițiului fizic. Prin acest articol, dorim să îi inspirăm pe juniorii noștri să își creeze obiceiuri sănătoase și să se alăture cu entuziasm antrenamentelor noastre în această vară.

Citește mai mult

La ISPORTS, educația este pe primul loc

Pentru că, la ISports Ploiești, dorim să contribuim la construirea unei comunități sănătoase, din toate punctele de vedere, am început, de anul trecut, cursuri de dezvoltare personală și profesională.

Citește mai mult

Progres, la secția de karate

Copiii din cadrul secției de karate a clubului au arătat un progres evident, demonstrat cu ocazia examenului de grad, susținut de curând.

Citește mai mult

Calificare la Turneul Final B la baschet U14, cu victorii pe linie

Echipa de baschet U14 de la ISports Ploiești, antrenată de Alex Ruban și Ioan Boboc, a reușit să se califice la Turneul Final pentru locurile 9-16, din Campionatul Național, cu victorii pe linie.

Citește mai mult

Există o nouă sală de sport în oraș!

Pentru că noi, la iSports, punem accent pe crearea de condiții propice progresului comunității din care facem parte, ne concentrăm și pe dezvoltarea infrastructurii și, în acest sens, am amenajat o sală de sport, care poate fi și închiriată, destinată, în prezent, pentru baschet, fotbal-tenis și tenis de câmp.

Citește mai mult