Blog iSports Ploiești

Noua Era în iSports: O Experiență în Continuă Evoluție, Lună de Lună!

Descoperiți cum antrenorii noștri au participat la un modul de educație de top cu Alex Ruban, aducând o nouă perspectivă în dezvoltarea tinerilor baschetbaliști.

Citește mai mult

Un Sezon (2023 -2024) Plin de Oportunități: Educație Prin Sport, Cursuri de Prim Ajutor și Parteneriate Excepționale

 

Înainte de a intra în detaliile lunii septembrie, suntem încântați să vă anunțăm planul nostru pentru întregul an! Fiecare lună va avea o tematică specifică, iar programul nostru va oferi o combinație de sport, educație și dezvoltare personală. Ca surpriză specială, vom avea onoarea de a colabora cu cel mai bun mental coach sportiv din țară, care va veni special la Ploiești începând din noiembrie.

 

 

Citește mai mult

Noua Evoluție a iSports Ploiești: Investim în Dezvoltarea Personală a Juniorilor Noștri Prin Educație prin Sport

**Noua Evoluție a iSports Ploiești: Investim în Dezvoltarea Personală a Juniorilor Noștri Prin Educație prin Sport**

Suntem încântați să împărtășim cu toți părinții și antrenorii noștri o veste care marchează o etapă importantă în evoluția iSports Ploiești. Ne-am luat angajamentul de a investi în dezvoltarea personală și sportivă a juniorilor noștri într-un mod complet și integrativ.

Citește mai mult

Reîntregirea și consolidarea echipelor de performanță U14/U15/U18: O nouă etapă în dezvoltarea talentelor noastre

În cadrul clubului nostru de baschet, ne-am propus un obiectiv important: reîntregirea și consolidarea echipelor de juniori U14 (născuți între anii 2010-2011) / U15  (născuți între anii 2009-2010) / U18 (născuți între anii 2006-2008).

În săptămânile următoare, antrenorul nostru principal, Alex Ruban, își va folosi expertiza pentru a evalua performanțele juniorilor noștri. El nu se va limita doar la antrenamentele obișnuite ale grupei (unde ii va vizita pe juniori), ci îi va invita pe juniori și la un antrenament special suplimentar

Citește mai mult

PREZENTARE iSPORTS PLOIESTI LA TABĂRA DE VARĂ DE BASCHET 2023 DIN POLIS, CIPRU

iSports Ploiești participă în acest moment la Campul de Vară de Baschet desfășurat în orașul Polis din Cipru, în perioada 15-26 iulie 2023. 

Situată în partea de nord a regiunii Paphos, Polis este un oraș pitoresc construit în apropiere de mare, oferind condiții ideale pentru acest camp sportiv. Înconjurată de dealurile verzi într-un peisaj amfiteatral, locația creează un mediu spectaculos în care sportivii noștri se antrenează și se dezvoltă.

 

Citește mai mult

Descoperă Oportunitatea de a te Alătura Echipei Noastre și Să Ajungi Un Antrenor Debutant de Succes

Dacă ești un pasionat de baschet și ai visat întotdeauna să împărtășești cunoștințele tale și să antrenezi juniori, atunci clubul nostru este locul potrivit pentru tine. Ca un antrenor debutant, vei avea acces la resurse educaționale de înaltă calitate, un program de perfectionare rapid și sprijinul unuia dintre cei mai buni antrenori din țară - Alex Ruban, antrenorul secund al echipei naționale a Ucrainei.

Citește mai mult