Noua Evoluție a iSports Ploiești: Investim în Dezvoltarea Personală a Juniorilor Noștri Prin Educație prin Sport

**Noua Evoluție a iSports Ploiești: Investim în Dezvoltarea Personală a Juniorilor Noștri Prin Educație prin Sport**

Suntem încântați să împărtășim cu toți părinții și antrenorii noștri o veste care marchează o etapă importantă în evoluția iSports Ploiești. Ne-am luat angajamentul de a investi în dezvoltarea personală și sportivă a juniorilor noștri într-un mod complet și integrativ.

După o discuție intensă și inspirată cu membrii fondatori, antrenorii noștri și personalul clubului, am conturat o nouă direcție și viziune care pun în centrul atenției dezvoltarea completă a fiecărui membru al comunității noastre. În acest context, suntem mândri să anunțăm că începând de luna viitoare, antrenorii noștri vor beneficia de o serie de activități care îmbină performanța sportivă cu dezvoltarea personală.

De ce ne concentrăm pe dezvoltarea personală? Pentru că suntem conștienți că performanța sportivă este doar unul dintre aspectele care contribuie la succesul pe termen lung. Prin urmare, ne propunem să oferim o experiență sportivă completă și integrativă, care să încurajeze creșterea emoțională și personală a juniorilor noștri. Această abordare inovatoare are la bază principii solide de educație prin sport, unde fiecare antrenor va avea oportunitatea să se implice în dezvoltarea tinerelor talente, oferindu-le un cadru propice pentru dezvoltarea unui mindset de succes și a unui stil de viață sănătos.

Astfel, începând din luna următoare, antrenorii noștri vor avea parte de activități de mentoring, coaching și dezvoltare personală, care îi vor sprijini în îmbinarea tehnicilor sportive cu abilitățile de dezvoltare personală. Vrem să îi pregătim să fie nu doar antrenori, ci și modele pentru juniorii noștri, inspirându-i să crească atât pe terenul de sport, cât și în viață.

Împreună, ne ghidăm după valorile de integritate, inovație și pasiune. Ne dorim să creștem o generație puternică, pregătită să facă față provocărilor cu încredere și să-și atingă potențialul maxim.

Suntem recunoscători pentru susținerea voastră și suntem nerăbdători să împărtășim această nouă etapă cu toți cei implicați în familia noastră iSports Ploiești.

Cu recunoștință,
Echipa iSports Ploiești

Articole similare

Cursuri de selecție gratuite, la iSPORTS Basketball

De anul trecut, clubul iSPORTS Ploiești a implementat o grupă inedită de selecție la secția de baschet. Practic, oferim copiilor șansa de a cunoaște baschetul și ceea ce înseamnă să practice un sport - totul în mod gratuit.

Citește mai mult

Calificare la Turneul Final B la baschet U14, cu victorii pe linie

Echipa de baschet U14 de la ISports Ploiești, antrenată de Alex Ruban și Ioan Boboc, a reușit să se califice la Turneul Final pentru locurile 9-16, din Campionatul Național, cu victorii pe linie.

Citește mai mult