Noua Era în iSports: O Experiență în Continuă Evoluție, Lună de Lună!

Suntem încântați să vă ținem la curent cu ultimele noutăți din cadrul clubului nostru și cu inițiativa noastră inovatoare de dezvoltare a experienței pe care juniorii o au în cadrul acestuia.

Cu câteva luni în urmă, v-am prezentat planurile noastre ambițioase de a îmbunătăți și diversifica antrenamentele noastre. Astăzi, suntem bucuroși să împărtășim o experiență specială pe care antrenorii noștri au avut-o în acest weekend, sub îndrumarea expertă a lui Alex Ruban.


În weekendul recent, antrenorii noștri au avut privilegiul de a participa la un modul de educație susținut de Alex Ruban, antrenorul nostru de elită. Acest modul a deschis oportunități incredibile pentru dezvoltarea lor profesională și pentru îmbogățirea calității antrenamentelor pe care le oferim în cadrul clubului nostru.

Alex Ruban a împărtășit cu generozitate cunoștințele și experiența sa vastă. Antrenorii noștri au avut ocazia de a învăța cele mai recente tehnici și strategii, precum și o abordare inovatoare a dezvoltării jucătorilor tineri. Această experiență i-a inspirat și i-a pregătit pentru a-și îmbunătăți abilitățile de instruire și pentru a le transmite elevilor noștri.

Antrenorii noștri au acum o înțelegere mai profundă a direcției noastre lunare în activitatea baschetbalistică și a modului în care pot ajuta juniorii să evolueze. Ei au acces la un arsenal de exerciții și jocuri inspirate de această experiență educativă, ceea ce va duce la o îmbunătățire semnificativă a calității antrenamentelor.

Ce au învățat Antrenorii și Planurile pentru Diferitele Grupe

Antrenorii noștri au participat la acest modul de educație cu Alex Ruban în funcție de grupa de vârstă a juniorilor pe care îi antrenează. 

1. BabyBaschet și MiniBaschet: În cadrul acestor grupe, accentul a fost pus pe dezvoltarea jocului de picioare, echilibrului și agilității. Aceste aspecte sunt esențiale pentru dezvoltarea motorie și armonioasă, creând o bază solidă pentru activitatea ulterioară în baschet. În luna octombrie, vom continua construirea fundamentelor, concentrându-ne pe dribling și pase.

2. Grupele Mari (U13 până la U18): Pentru aceste categorii de vârstă, am pregătit sesiuni separate, adaptate nivelului și nevoilor lor specifice. Această abordare ne permite să oferim antrenamente mai avansate și să ne concentrăm asupra dezvoltării jucătorilor mai experimentați.

Această adaptare a modului de educație pentru diferitele grupe reprezintă un pas important în asigurarea că fiecare jucător primește îndrumarea și dezvoltarea potrivite pentru nivelul său și pentru a-și atinge potențialul maxim. Rămânem dedicați oferirii unei experiențe de antrenament de înaltă calitate în cadrul clubului nostru.

Cu fiecare lună care trece, experiența în sala de antrenament se îmbunătățește, iar succesele devin tot mai evidente pe terenul de baschet.
Rămânem dedicați dezvoltării viitorului baschetului și suntem mândri să oferim juniorilor noștri resursele și îndrumarea de care au nevoie pentru a ajunge la excelență.
Rămâneți alături de noi pentru mai multe noutăți și povești de succes în lumea baschetului în cadrul clubului nostru.

Articole similare

Primul pas spre hanbalul de performanță, la Isports Ploiești

Apărut recent pe scena handbalului prahovean, clubul sportiv iSports Ploieşti şi-a propus să participe şi în campionatele naţionale din sezonul viitor. Secţia de handbal a clubului ploieştean este coordonată de Mihaela Grădişteanu, fostă jucătoare şi arbitru de handbal, care pregăteşte două grupe de copii, cu vârste cuprinse între 4 şi 13 ani.

Citește mai mult

ACS iSports Ploiesti U15: Drumul către Turneul Final în Baschetul Masculin

  • Echipa de baschet U15 a clubului ACS iSports Ploiesti se află într-o poziție promițătoare, pregătindu-se pentru Turneul Semifinal din perioada 19-21.01.2024, ce va avea loc în Sala Sporturilor Olimpia. Sub îndrumarea antrenorului Alex Ruban, a Catalinei Tanasa - coordonatorul secției de baschet, și sub conducerea președintelui clubului, Ionuț Urzeală, aceasta are ca scop clasarea în primele 8 echipe naționale. Astăzi, ei se află deja în primele 12 echipe, reflectând angajamentul și pasiunea pentru baschet.
Citește mai mult

Stresul și anxietatea de performanță la sportivi

În sport sunt o mulțime de indivizi care au un potențial fantastic, dar atunci când trebuie să peformeze într-un concurs nu mai reușesc să gestioneze situatia asa cum o făceau la antrenamente. Anxietatea și stresul îi afectează și pe sportivi, nu numai pe oamenii de rând. Termenul de „stres” face referire la procesul prin care o persoană răspunde la anumite situații, pe care aceasta o interpretează ca fiind periculoasă.

Citește mai mult