Noua Era în iSports: O Experiență în Continuă Evoluție, Lună de Lună!

Suntem încântați să vă ținem la curent cu ultimele noutăți din cadrul clubului nostru și cu inițiativa noastră inovatoare de dezvoltare a experienței pe care juniorii o au în cadrul acestuia.

Cu câteva luni în urmă, v-am prezentat planurile noastre ambițioase de a îmbunătăți și diversifica antrenamentele noastre. Astăzi, suntem bucuroși să împărtășim o experiență specială pe care antrenorii noștri au avut-o în acest weekend, sub îndrumarea expertă a lui Alex Ruban.


În weekendul recent, antrenorii noștri au avut privilegiul de a participa la un modul de educație susținut de Alex Ruban, antrenorul nostru de elită. Acest modul a deschis oportunități incredibile pentru dezvoltarea lor profesională și pentru îmbogățirea calității antrenamentelor pe care le oferim în cadrul clubului nostru.

Alex Ruban a împărtășit cu generozitate cunoștințele și experiența sa vastă. Antrenorii noștri au avut ocazia de a învăța cele mai recente tehnici și strategii, precum și o abordare inovatoare a dezvoltării jucătorilor tineri. Această experiență i-a inspirat și i-a pregătit pentru a-și îmbunătăți abilitățile de instruire și pentru a le transmite elevilor noștri.

Antrenorii noștri au acum o înțelegere mai profundă a direcției noastre lunare în activitatea baschetbalistică și a modului în care pot ajuta juniorii să evolueze. Ei au acces la un arsenal de exerciții și jocuri inspirate de această experiență educativă, ceea ce va duce la o îmbunătățire semnificativă a calității antrenamentelor.

Ce au învățat Antrenorii și Planurile pentru Diferitele Grupe

Antrenorii noștri au participat la acest modul de educație cu Alex Ruban în funcție de grupa de vârstă a juniorilor pe care îi antrenează. 

1. BabyBaschet și MiniBaschet: În cadrul acestor grupe, accentul a fost pus pe dezvoltarea jocului de picioare, echilibrului și agilității. Aceste aspecte sunt esențiale pentru dezvoltarea motorie și armonioasă, creând o bază solidă pentru activitatea ulterioară în baschet. În luna octombrie, vom continua construirea fundamentelor, concentrându-ne pe dribling și pase.

2. Grupele Mari (U13 până la U18): Pentru aceste categorii de vârstă, am pregătit sesiuni separate, adaptate nivelului și nevoilor lor specifice. Această abordare ne permite să oferim antrenamente mai avansate și să ne concentrăm asupra dezvoltării jucătorilor mai experimentați.

Această adaptare a modului de educație pentru diferitele grupe reprezintă un pas important în asigurarea că fiecare jucător primește îndrumarea și dezvoltarea potrivite pentru nivelul său și pentru a-și atinge potențialul maxim. Rămânem dedicați oferirii unei experiențe de antrenament de înaltă calitate în cadrul clubului nostru.

Cu fiecare lună care trece, experiența în sala de antrenament se îmbunătățește, iar succesele devin tot mai evidente pe terenul de baschet.
Rămânem dedicați dezvoltării viitorului baschetului și suntem mândri să oferim juniorilor noștri resursele și îndrumarea de care au nevoie pentru a ajunge la excelență.
Rămâneți alături de noi pentru mai multe noutăți și povești de succes în lumea baschetului în cadrul clubului nostru.

Articole similare

Primul pas spre hanbalul de performanță, la Isports Ploiești

Apărut recent pe scena handbalului prahovean, clubul sportiv iSports Ploieşti şi-a propus să participe şi în campionatele naţionale din sezonul viitor. Secţia de handbal a clubului ploieştean este coordonată de Mihaela Grădişteanu, fostă jucătoare şi arbitru de handbal, care pregăteşte două grupe de copii, cu vârste cuprinse între 4 şi 13 ani.

Citește mai mult

PREZENTARE iSPORTS PLOIESTI LA TABĂRA DE VARĂ DE BASCHET 2023 DIN POLIS, CIPRU

iSports Ploiești participă în acest moment la Campul de Vară de Baschet desfășurat în orașul Polis din Cipru, în perioada 15-26 iulie 2023. 

Situată în partea de nord a regiunii Paphos, Polis este un oraș pitoresc construit în apropiere de mare, oferind condiții ideale pentru acest camp sportiv. Înconjurată de dealurile verzi într-un peisaj amfiteatral, locația creează un mediu spectaculos în care sportivii noștri se antrenează și se dezvoltă.

 

Citește mai mult

Ziua la scoala, seara la baschet si 10 la CAPACITATE

Sportul și contribuția sa la dezvoltarea educațională și intelectuală a juniorilor noștri.

​Clubul nostru sportiv se mândrește cu un grup de juniori talentați, care,au obținut rezultate foarte bune la examenul de capacitate, si care demonstrează că sportul poate juca un rol semnificativ în dezvoltarea lor educațională și intelectuală.
În acest articol, vom explora modul în care activitatea sportivă contribuie la creșterea performanțelor academice și la formarea de calități esențiale în viața de zi cu zi.
De asemenea, vom sublinia rezultatele remarcabile pe care le-au obtinut juniorii nostril la examenul de capacitate

Citește mai mult