iSports Basketball striga tare - HAI ROMANIAAAA

 

Joi seară avem motiv de sărbătoare: de Dragobete ne iubim Echipa Națională în Sala Olimpia.
            
Pe 24 februarie, toți sportivii din cadrul clubului iSports (secția de baschet) vor primi liber și vor merge împreună cu antrenorii lor la meciul României cu Albania. Acest eveniment este un bun prilej pentru juniorii noștri să se conecteze și mai mult cu fenomenul baschetbalistic și să își dorească atunci când vor fi mari să poarte tricoul Naționalei.
Grupul nostru se va poziționa în sectorul F. Astfel, pe parinții care doresc să ne însoțească îi rugăm să își procure biletele în acea zona. 
Avem aprecieri deosebite față de Federația Române de Baschet pentru această inițiativa de a oferi intrarea gratuită sportivilor noștri.


După aproape doi ani și jumătate de restricții impuse din cauza pandemiei, națională României va juca din nou în față propriilor suporteri. Partida România – Albania va avea loc în dată de 24.02.2022, în Sala Sporturilor Olimpia, cu începere de la ora 18:00, iar biletele pot fi achiziționate de pe platforma bilete.ro (vezi AICI) în limita a 30% din capacitatea maximă a arenei prahovene.

După prima fereastră, România și Albania se află la egalitate la conducerea Grupei B din FIBA EuroBasket 2025 Pre-Qualifiers, ambele formații depășind Luxemburg la o diferența de trei puncte. În afară meciului din 24 februarie, națională României mai are de disputat două partide în această grupa: pe teren propriu, contra Luxemburg, în dată de 30 iunie, și în deplasare, cu Albania, în dată de 3 iulie.
 Câștigătoarele grupelor din această faza a competiției și cea mai bună echipa clasată pe locul secund avansează în faza a două de pre-calificare continentală – FIBA EuroBasket 2025 Pre-Qualifiers Second Round, meciurile urmând să se dispute în alte trei ferestre: august 2022, noiembrie 2022 și februarie 2023.

Articole similare

La ISPORTS, educația este pe primul loc

Pentru că, la ISports Ploiești, dorim să contribuim la construirea unei comunități sănătoase, din toate punctele de vedere, am început, de anul trecut, cursuri de dezvoltare personală și profesională.

Citește mai mult

Video! Ionuț Urzeală, președinte iSports Ploiești: Din toamnă, vom avea 100 de parteneri!

La emisiunea ”Dor de baschet”, difuzată live pe pagina de Facebook a Eurosport, președintele iSports Ploiești, Ionuț Urzeală, a vorbit despre schimbările care vor avea loc în cadrul clubului, din toamnă. Schimbări în bine, desigur!

Pe lângă departamentele de Marketing, Costumer Care și nou înființatul departament HR, din toamnă iSports își propune să atragă 100 de parteneri!

Citește mai mult

Zece ani de ISports Ploiești - Începutul

În urmă cu zece ani, povestea clubului ISports Ploiești începea cu o idee născută în mintea unui lider de galerie a echipei campioane de baschet de la acea vreme, CSU Asesoft Ploiești.

Ideea, mai degrabă nebunească, a lui Ionuț Urzeală era de a realiza un club sportiv privat pentru copii și juniori, profitând de interesul pentru baschet al comunității ploieștene. Reprezenta o idee nebunească, deoarece nici el și nici cei care au pornit alături de el pe acest drum, Elena Stan și Cornel Alecu, nu aveau experiență în domeniu.

Dar, nu duceau lipsă de pasiune, entuziasm și dragoste pentru sport. Și, având în vedere unde a ajuns, după primii zece ani, povestea pornită de la acea idee nebunească, se pare că acele trei „ingrediente” au fost suficiente.

Citește mai mult