iSports Basketball striga tare - HAI ROMANIAAAA

 

Joi seară avem motiv de sărbătoare: de Dragobete ne iubim Echipa Națională în Sala Olimpia.
            
Pe 24 februarie, toți sportivii din cadrul clubului iSports (secția de baschet) vor primi liber și vor merge împreună cu antrenorii lor la meciul României cu Albania. Acest eveniment este un bun prilej pentru juniorii noștri să se conecteze și mai mult cu fenomenul baschetbalistic și să își dorească atunci când vor fi mari să poarte tricoul Naționalei.
Grupul nostru se va poziționa în sectorul F. Astfel, pe parinții care doresc să ne însoțească îi rugăm să își procure biletele în acea zona. 
Avem aprecieri deosebite față de Federația Române de Baschet pentru această inițiativa de a oferi intrarea gratuită sportivilor noștri.


După aproape doi ani și jumătate de restricții impuse din cauza pandemiei, națională României va juca din nou în față propriilor suporteri. Partida România – Albania va avea loc în dată de 24.02.2022, în Sala Sporturilor Olimpia, cu începere de la ora 18:00, iar biletele pot fi achiziționate de pe platforma bilete.ro (vezi AICI) în limita a 30% din capacitatea maximă a arenei prahovene.

După prima fereastră, România și Albania se află la egalitate la conducerea Grupei B din FIBA EuroBasket 2025 Pre-Qualifiers, ambele formații depășind Luxemburg la o diferența de trei puncte. În afară meciului din 24 februarie, națională României mai are de disputat două partide în această grupa: pe teren propriu, contra Luxemburg, în dată de 30 iunie, și în deplasare, cu Albania, în dată de 3 iulie.
 Câștigătoarele grupelor din această faza a competiției și cea mai bună echipa clasată pe locul secund avansează în faza a două de pre-calificare continentală – FIBA EuroBasket 2025 Pre-Qualifiers Second Round, meciurile urmând să se dispute în alte trei ferestre: august 2022, noiembrie 2022 și februarie 2023.

Articole similare

Există o nouă sală de sport în oraș!

Pentru că noi, la iSports, punem accent pe crearea de condiții propice progresului comunității din care facem parte, ne concentrăm și pe dezvoltarea infrastructurii și, în acest sens, am amenajat o sală de sport, care poate fi și închiriată, destinată, în prezent, pentru baschet, fotbal-tenis și tenis de câmp.

Citește mai mult

O experienţă pozitivă pentru grupele Isports Ploieşti, la festivalul de Mini şi Babybaschet şi Campionatul U12

În acest sezon, Federaţia Română de Baschet a reluat organizarea Festivalului de Mini şi BabyBaschet şi a Campionatului Naţional U12, care au fost anulate anul trecut, din cauza pandemiei de coronavirus. 

Citește mai mult

Cursuri de selecție gratuite, la iSPORTS Basketball

De anul trecut, clubul iSPORTS Ploiești a implementat o grupă inedită de selecție la secția de baschet. Practic, oferim copiilor șansa de a cunoaște baschetul și ceea ce înseamnă să practice un sport - totul în mod gratuit.

Citește mai mult