Descoperă iSports Ploiești: Clubul Sportiv Ideal pentru Pasionații de Mișcare și Performanță!

Despre noi:

  • Cu o experiență de peste un deceniu în comunitatea sportivă, am făcut primii pași în anul 2011, înființând o primă echipă de baschet pentru copii. Astăzi, suntem mândri să avem peste 500 de sportivi angrenați în diverse secții care practică o gamă variată de sporturi sub îndrumarea atentă a antrenorilor noștri experimentați. Din baschet, dansuri și karate până la tenis, handbal, înot, bowling și ciclism, iSports Ploiești este destinația ideală pentru pasionații de mișcare și performanță!
  • Misiunea noastră: este să oferim fiecărui membru o experiență sportivă completă și să îmbinăm tehnicile sportive cu principii solide de dezvoltare personală. Echipa noastră dedicată se concentrează pe creșterea, fericirea și succesul constant al fiecărui membru din comunitatea noastră!
  • Viziunea noastră: este de a deveni nucleul central al activității sportive în județul Prahova și nu numai. Prin dezvoltarea completă, atât la nivel fizic, cât și emoțional și personal, ne propunem să fim un exemplu de excelență și integritate. Investim în facilități și în dezvoltarea continuă a membrilor noștri pentru a extinde această viziune și în alte orașe!

 

Alătură-te nouă în luna ianuarie și beneficiezi de o reducere de 50% pentru a deveni parte din această comunitate dedicată sportului și excelenței. Împreună, vom atinge performanțe extraordinare și ne vom bucura de fiecare moment dedicat mișcării și sănătății!

 

  • Pentru mai multe informații și înscrieri, vizitează-ne la sediul nostru sau contactează-ne la adresa de e-mail sau numărul de telefon de mai jos:

Telefon: 0724744074

E-mail: isports@sportploiesti.ro

Locatie: Strada Dragoș Vodă 8, Ploiesti, Romania

  • Fii parte din povestea noastră și fii gata să-ți descoperi potențialul maxim la iSports Ploiești!
 
   

Articole similare

Video! Ionuț Urzeală, președinte iSports Ploiești: Din toamnă, vom avea 100 de parteneri!

La emisiunea ”Dor de baschet”, difuzată live pe pagina de Facebook a Eurosport, președintele iSports Ploiești, Ionuț Urzeală, a vorbit despre schimbările care vor avea loc în cadrul clubului, din toamnă. Schimbări în bine, desigur!

Pe lângă departamentele de Marketing, Costumer Care și nou înființatul departament HR, din toamnă iSports își propune să atragă 100 de parteneri!

Citește mai mult

Secție de karate, la clubul Isports Ploiești

Clubul Sportiv iSports Ploiești, condus de Ionuț Urzeală, se extinde din ce în ce mai mult. În cadrul clubului s-a înființat și o secție de karate, care, astfel, completează plaja de discipline sportive oferite de iSports, care mai cuprinde baschet, handbal, ciclism, tenis de câmp și dansuri.
 

Citește mai mult

La ISPORTS, educația este pe primul loc

Pentru că, la ISports Ploiești, dorim să contribuim la construirea unei comunități sănătoase, din toate punctele de vedere, am început, de anul trecut, cursuri de dezvoltare personală și profesională.

Citește mai mult