Calificare la Turneul Final B la baschet U14, cu victorii pe linie

Progresul se realizează muncind zi de zi, cu acest scop în minte; nu se întâmplă totul, deodată, într-o singură zi”, ne spunea, în urmă cu puțin timp, antrenorul ucrainean Alex Ruban, coordonatorul grupelor de baschet U14 și U13 ale ISports.

Cu această mentalitate deja întipărită în rândul copiilor, echipa de U14 a arătat că îmbunătățirea relațiilor de joc se poate vedea și în rezultatele obținute.

Astfel, echipa antrenată de Alex Ruban și Ioan Boboc a reușit să se califice la Turneul Final pentru locurile 9-16, din Campionatul Național, cu victorii pe linie.

După cele trei victorii înregistrate la primul turneu din faza Grupelor Valoare B (cu ACS Dan Dacian Portocaliu București 70-58, cu CSM Târgu Jiu 63-53, cu CSM Constanța 74-70), echipa ISports a câștigat și cele două meciuri disputate în cel de-al doilea turneu al fazei, și ultimul, care a avut loc, în weekendul trecut, la Timișoara: cu ACS Zeiden Brașov (echipă cu care pierduse de două ori la începutul sezonului!), scor 88-84, respectiv cu CS SCM OHMA Timișoara, scor 82-74.

Astfel, ISports a încheiat Grupa 3 pe prima poziție a clasamentului, cu cinci victorii din tot atâtea posibile, fiind singura echipă din faza Grupelor Valoare B care a câștigat toate meciurile jucate.

Primele două clasate din cele două grupe ale acestei faze au avansat la Turneul Final pentru locurile 9-16, în care vor juca alături de ultimele două clasate din cele două grupe ale fazei Grupelor Valoare A.

Turneul este programat în perioada 1-3 martie, iar ISports face parte din Grupa 1, urmând să întâlnească, pe rând, echipele ABC Laguna București, CSM VSKM Târgu Mureș (ambele, din faza Grupelor Valoare A), respectiv ABC CSU Sibiu (care a încheiat pe locul secund în Grupa 4 Valoare B, cu 4 victorii și o înfrângere).

Articole similare

Dieta pentru întărirea imunității la sportivi (și nu numai)

In fiecare sezon suntem asaltati de diverse forme gripa si de informatii referitoare la cum sa ne protejam de aceasta. La toate acestea se mai adauga si noul coronavirus (COVID-19). Totusi, trebuie sa stim ca desi multe persoane intra in contact cu acesti agenti patogeni, nu toate se imbolnavesc, iar diferenta este facuta de ceea ce se numeste imunitate. Este de dorit sa ajungi sa fii imun, decat sa te feresti, ascunzandu-te, sperand ca nu te vei intalni cu virusul respectiv.

Citește mai mult

Descoperă Oportunitatea de a te Alătura Echipei Noastre și Să Ajungi Un Antrenor Debutant de Succes

Dacă ești un pasionat de baschet și ai visat întotdeauna să împărtășești cunoștințele tale și să antrenezi juniori, atunci clubul nostru este locul potrivit pentru tine. Ca un antrenor debutant, vei avea acces la resurse educaționale de înaltă calitate, un program de perfectionare rapid și sprijinul unuia dintre cei mai buni antrenori din țară - Alex Ruban, antrenorul secund al echipei naționale a Ucrainei.

Citește mai mult

Există o nouă sală de sport în oraș!

Pentru că noi, la iSports, punem accent pe crearea de condiții propice progresului comunității din care facem parte, ne concentrăm și pe dezvoltarea infrastructurii și, în acest sens, am amenajat o sală de sport, care poate fi și închiriată, destinată, în prezent, pentru baschet, fotbal-tenis și tenis de câmp.

Citește mai mult