ACS iSports Ploiesti U15: Drumul către Turneul Final în Baschetul Masculin

  • Alex Ruban, antrenor asistent si skill coach al echipei naționale a ukrainei, a venit la Ploiești în luna septembrie a anului 2022, cu misiunea deosebită de a crește jucători de echipe naționale in sălile noastre și, totodată, de a cultiva o nouă cultură organizațională în secția noastră de baschet. Cu accent pe educația de specialitate, educația non-formală și motivarea jucătorilor, Alex Ruban aduce clubului o viziune progresistă și o experiență solidă în lumea baschetului.
  • Până în prezent, echipa U15 a obținut 4 victorii și 2 înfrângeri în prima fază a Campionatului Național, iar în faza a II-a a repetat performanța. Aceste rezultate ne-au asigurat calificarea în Grupa Valorica A a Fazei Semifinale. 
  • Cu determinare, echipa își propune să se claseze în primele 4 poziții la Turneul Semifinal, pentru a avansa în Turneul Final și a-și atinge obiectivul inițial - clasarea în primele 8 echipe din țară. 
  • Echipa nu se oprește aici și participă activ și la Campionatul Municipal din București, unde a obținut 3 victorii din tot atâtea meciuri disputate. Aceste rezultate demonstrează atât consistența, cât și determinarea în competițiile la care participă.
  • Pe lângă viața pe teren, Echipa U15 învață cum să-și coordoneze mintea și corpul, realizând că această armonie este esențială pentru performanța lor în sport. Cu pasiunea pentru jocul de echipă, descoperă frumusețea colaborării și cum contribuie la succesul colectiv. Acești tineri sportivi își pun primii pași către un stil de viață sănătos, învățând nu doar tehnici sportive, ci și moduri de a-și menține sănătatea mentală și fizică. Interacțiunea și distracția devin componente esențiale ale experienței lor, construind legături puternice și bucurându-se pe procesul de dezvoltare personală și sportivă!

Vrei să ne vezi? Atunci te așteptăm la Sala Sporturilor Olimpia:
- Vineri (19.01.2024)
18:00 ACS iSports Ploiesti - CSS CSM Ploiesti
- Sambata (20.01.2024)
20:00 CSU Stinta Bucuresti - ACS iSports Ploiesti
- Duminica (21.01.2024)
12:00 ACS iSports Ploiesti - CS SCM Timisoara

Ce mai aștepți? - Descoperă pasiunea pentru baschet impreună cu noi la iSports Ploiești! Înscrie-te acum pe site sau contactează-ne telefonic și devino parte dintr-o comunitate dedicată succesului!

Articole similare

Reîntregirea și consolidarea echipelor de performanță U14/U15/U18: O nouă etapă în dezvoltarea talentelor noastre

În cadrul clubului nostru de baschet, ne-am propus un obiectiv important: reîntregirea și consolidarea echipelor de juniori U14 (născuți între anii 2010-2011) / U15  (născuți între anii 2009-2010) / U18 (născuți între anii 2006-2008).

În săptămânile următoare, antrenorul nostru principal, Alex Ruban, își va folosi expertiza pentru a evalua performanțele juniorilor noștri. El nu se va limita doar la antrenamentele obișnuite ale grupei (unde ii va vizita pe juniori), ci îi va invita pe juniori și la un antrenament special suplimentar

Citește mai mult

Video! Ionuț Urzeală, președinte iSports Ploiești: Din toamnă, vom avea 100 de parteneri!

La emisiunea ”Dor de baschet”, difuzată live pe pagina de Facebook a Eurosport, președintele iSports Ploiești, Ionuț Urzeală, a vorbit despre schimbările care vor avea loc în cadrul clubului, din toamnă. Schimbări în bine, desigur!

Pe lângă departamentele de Marketing, Costumer Care și nou înființatul departament HR, din toamnă iSports își propune să atragă 100 de parteneri!

Citește mai mult

Există o nouă sală de sport în oraș!

Pentru că noi, la iSports, punem accent pe crearea de condiții propice progresului comunității din care facem parte, ne concentrăm și pe dezvoltarea infrastructurii și, în acest sens, am amenajat o sală de sport, care poate fi și închiriată, destinată, în prezent, pentru baschet, fotbal-tenis și tenis de câmp.

Citește mai mult