2022 - Un an cu multe provocări și lucruri pozitive

Anul care tocmai s-a încheiat a reprezentat un moment important în istoria clubului ISports. S-a împlinit un deceniu de când ne-am propus să îndrăgostim copiii ploieșteni de sport.

Iar 2022 a fost un an plin de provocări, cu urcușuri și coborâșuri, ca în orice activitate, însă ceea ce contează, cu adevărat, sunt lucrurile pozitive, de care suntem mândri.

Astfel, bazându-ne pe valorile care ne reprezintă, am diversificat activitatea clubului, în beneficiul copiilor și al bunăstării acestora.

Unul dintre principiile pe care am reușit să-l introducem este cel al faptelor bune. Pentru că, în orice comunitate, este important să oferi o mână de ajutor, atunci când este nevoie, am format grupe de inițiere și selecție gratuite, pentru copii ai căror părinți nu au posibilitatea de a acoperi costurile de pregătire.

De asemenea, un alt element important pus în practică începând de anul trecut îl reprezintă educația fără compromisuri.

Pentru că dorim ca toți copiii care urmează cursurile secțiilor noastre să beneficieze de condițiile cele mai bune pentru a se dezvolta, am inițiat și cursuri periodice pentru antrenori.

Dorința noastră în acest sens este de a avea antrenori instruiți, care să poată oferi copiilor cunoștințele necesare să descopere drumul spre succes în viață.

În plus, cu eforturi însemnate, am reușit să concretizăm realizarea unei săli de sport, care dispune de toate condițiile pentru pregătirea sportivă.

Și, chiar dacă scopul nostru primordial este atragerea copiilor către un mod de viață sănătos, prin sport, fără să punem accent pe rezultate imediate, s-au realizat și progrese în privința performanțelor.

2022 a fost un an în care am continuat să învățăm și să oferim comunității din cunoștințele acumulate, cu scopul să formăm oameni de succes din copiii care urmează cursurile secțiilor noastre.

Categoric, 2023 va avea provocările sale, dar, împreună, cu siguranță, îl vom transforma într-un an fabulos!

Articole similare

Calificare la Turneul Final B la baschet U14, cu victorii pe linie

Echipa de baschet U14 de la ISports Ploiești, antrenată de Alex Ruban și Ioan Boboc, a reușit să se califice la Turneul Final pentru locurile 9-16, din Campionatul Național, cu victorii pe linie.

Citește mai mult

CRISTIAN TRANDAFIR, DE LA ELEV LA ANTRENOR ÎN CADRUL ISPORTS PLOIEȘTI

Nu există multe exemple în care un sportiv junior să crească și să ajungă să fie antrenor în cadrul aceluiași club, mai ales când este vorba despre un club sportiv privat. Dar, la ISports Ploiești există un asemena caz fericit, am putea spune.

Citește mai mult

Daniel Hurmuz dorește să-i îndrăgostească pe copii de mișcare, prin atletism

Profesor de educație fizică și sport, cu master în kinetoterapie – nutriție și remodelare corporală, fost component al loturilor naționale de atletism și bob, Daniel Hurmuz încearcă să-i îndrăgostească pe copii de atletism și să-i îndemne către un stil de viață sănătos.

Citește mai mult