2021 s-a încheiat cu o salbă de sponsorizări pentru susținerea activității iSports.

​În septembrie, chiar dacă aveam o situație dificilă oferită de pandemie, iSports a avut curajul și a înființat un departament de vânzare de imagine prin sport, departament ce nu a rămas fără ecou.

În câteva luni și-a acoperit costurile și, mai mult, a adus plus valoare prin sponsorizările pe care a reușit să le obțină atât pentru cheltuielile curente ale clubului, cât și pentru beneficiile suplimentare ale anumitor grupe.

Sponsorii pe care departamentul vanzare imagine prin sport a reușit să îi atragă cu sprijinul si a câtorva părinți din cadrul clubului sau prin contactarea firmelor direct într-un mod prietenos sunt următorii:

 


1. FUNDATIA CARL VON LINDE - 
2. LUBRISOL - https://www.lubrifiant.ro/
3. KARDYNAL - https://www.kindustrial.ro/
4. IANIS CARGO - https://www.ianiscargo.ro/
5. PROINSTAL - http://www.proinstal.info.ro/
6. TEOCON REF SRL - https://www.teoconref.ro/
7. GAMMA TECH ELECTRONICS - https://www.gamma-tech.ro/
8. INA DENT - https://www.inadentploiesti.ro/
9. MOREM GROUP - https://morem.ro/
10. FARMACIA REMEDICA 
11.DUO COMPACT 

Ne mândrim cu ei și vom încerca să facem o imagine prin sport cât mai plăcută. Astfel, din luna ianuarie, acești sponsori vor beneficia de un sistem prin care părinții, copiii și potențialii lor clienți vor fi atrași, în primul rând, de informații ce stârnesc curiozitatea, tip "Știați că?".
 

                 

Articole similare

Video! Ionuț Urzeală, președinte iSports Ploiești: Din toamnă, vom avea 100 de parteneri!

La emisiunea ”Dor de baschet”, difuzată live pe pagina de Facebook a Eurosport, președintele iSports Ploiești, Ionuț Urzeală, a vorbit despre schimbările care vor avea loc în cadrul clubului, din toamnă. Schimbări în bine, desigur!

Pe lângă departamentele de Marketing, Costumer Care și nou înființatul departament HR, din toamnă iSports își propune să atragă 100 de parteneri!

Citește mai mult

Primul pas spre hanbalul de performanță, la Isports Ploiești

Apărut recent pe scena handbalului prahovean, clubul sportiv iSports Ploieşti şi-a propus să participe şi în campionatele naţionale din sezonul viitor. Secţia de handbal a clubului ploieştean este coordonată de Mihaela Grădişteanu, fostă jucătoare şi arbitru de handbal, care pregăteşte două grupe de copii, cu vârste cuprinse între 4 şi 13 ani.

Citește mai mult

9 motive pentru care sportul este benefic corpului uman

Cu toții am auzit că sportul face bine organismului. Dar, de ce sportul, activitatea fizică ajută corpul uman? 

Citește mai mult