2021 s-a încheiat cu o salbă de sponsorizări pentru susținerea activității iSports.

​În septembrie, chiar dacă aveam o situație dificilă oferită de pandemie, iSports a avut curajul și a înființat un departament de vânzare de imagine prin sport, departament ce nu a rămas fără ecou.

În câteva luni și-a acoperit costurile și, mai mult, a adus plus valoare prin sponsorizările pe care a reușit să le obțină atât pentru cheltuielile curente ale clubului, cât și pentru beneficiile suplimentare ale anumitor grupe.

Sponsorii pe care departamentul vanzare imagine prin sport a reușit să îi atragă cu sprijinul si a câtorva părinți din cadrul clubului sau prin contactarea firmelor direct într-un mod prietenos sunt următorii:

 


1. FUNDATIA CARL VON LINDE - 
2. LUBRISOL - https://www.lubrifiant.ro/
3. KARDYNAL - https://www.kindustrial.ro/
4. IANIS CARGO - https://www.ianiscargo.ro/
5. PROINSTAL - http://www.proinstal.info.ro/
6. TEOCON REF SRL - https://www.teoconref.ro/
7. GAMMA TECH ELECTRONICS - https://www.gamma-tech.ro/
8. INA DENT - https://www.inadentploiesti.ro/
9. MOREM GROUP - https://morem.ro/
10. FARMACIA REMEDICA 
11.DUO COMPACT 

Ne mândrim cu ei și vom încerca să facem o imagine prin sport cât mai plăcută. Astfel, din luna ianuarie, acești sponsori vor beneficia de un sistem prin care părinții, copiii și potențialii lor clienți vor fi atrași, în primul rând, de informații ce stârnesc curiozitatea, tip "Știați că?".
 

                 

Articole similare

iSports Ploiești și Restart Energy au semnat un parteneriat plin de energie

Avem nevoie de energie ca să trecem cu bine peste aceste zile, dar și ca să alimentăm device-urile de care noi ne folosim pentru a face antrenamente zilnice cu sportivii noștri!

Citește mai mult

O experienţă pozitivă pentru grupele Isports Ploieşti, la festivalul de Mini şi Babybaschet şi Campionatul U12

În acest sezon, Federaţia Română de Baschet a reluat organizarea Festivalului de Mini şi BabyBaschet şi a Campionatului Naţional U12, care au fost anulate anul trecut, din cauza pandemiei de coronavirus. 

Citește mai mult

Beneficiile pauzei de la activitatea sportivă

Se apropie vacanța cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, iar secțiile ISports Ploiești, pentru prima dată în istoria clubului, vor lua pauză în perioada dintre Crăciun și Anul Nou. Practic, pauza de la activitatea sportivă face parte tot din planul de pregătire, deoarece altfel se poate ajunge la suprasolicitare fizică și/sau mentală.
 

Citește mai mult