Despre

Atletismul este unul din cele mai populare sporturi din lume. Beneficiile fizice si psihice pe care le aduce atletismul cuiva sunt nenumarate.

Fizic, atletismul fortifica scheletul corpului și arde extrem de multe calorii. Imunitatea corpului este drastic crescuta, iar riscul de infarct scade cu 50% din cauza antrenarii inimii in pomparea mai eficienta a sangelui, folosind un supliment de oxigen.

Practicantii acestui sport sunt de asemenea mult mai pregatiti psihic la problemele de zi cu zi, evitand mult mai usor depresiile, crescand optimismul si stima de sine. De asemenea, datorita oxigenarii creierului, performantele acestuia cresc, lasand vizibile imbunatatirile psihice care apar.

CEL MAI MARE CLUB DE ATLETISM PENTRU COPII ȘI JUNIORI DIN PLOIEȘTI

ECHIPĂ

PREMII

PRIETENI

EMOȚII

Cine suntem?

Am făcut primii paşi în comunitatea baschetbalistică din Ploieşti și, implicit, cu viața sportivă, în anul 2011, în momentul în care am înființat o primă echipă de baschet pentru copii. Am început lucrul efectiv cu doar câteva grupe de copii, după care, pe măsură ce am evoluat, am crescut constant numărul sportivilor din cadrul clubului. În prezent avem câteva zeci de grupe de copii care practică sporturi sub atenta îndrumare a profesorilor noștri de baschet, dansuri, handbal, tenis, înot, bowling, karate și ciclism.

Misiune

În fiecare zi, suntem responsabili și avem inițiative în activitatea noastră și, ținând seama de valorile clubului, lucrăm la dezvoltarea acestuia și la implinirea viziunii.

Viziune

Cel mai mare club la nivelul județului Prahova, cu activitate diversă, în toate orașele, cu săli proprii și cu progres continuu în dezvoltarea antrenorilor, coordonatorilor și a tuturor celor implicați în activitate.

antrenori

Antrenori si coordonatori

Andrei Ionuț

Andrei Ionuț

Antrenor

Absolvent Sport și Performanță Motrică - Universitatea de Vest din Timișoara

  • Campion Național ștafetă 4x200m
  • Vice campion național ștafetă 4x100,200,300,400m
  • Alte medalii la campionatele naționale.

 

Știri și informații utile

10 motive pentru care copiii dumneavostră ar trebui să facă atletism.

Aproape toate beneficiile pe care copilul tău le poate avea în urmă practicării atletismului.

Citește mai mult

Aruncă responsabil pentru viitor!

Viitorul sună bine doar dacă avem grijă de el. De aceea, la iSports Ploiești punem preț pe responsabilitate, de la cele mai mici vârste.

Lansăm astăzi un proiect care își propune să-i învețe pe sportivii noștri, și nu numai, să aibă grijă de mediul înconjurător. Într-un Ploiești sufocat de gunoaie, este important ca cei mici să arunce deșeurile în spațiile special amenajate. În plus, colectarea selectivă trebuie să facă parte din viața noastră încă din copilărie.

Citește mai mult

9 motive pentru care sportul este benefic corpului uman

Cu toții am auzit că sportul face bine organismului. Dar, de ce sportul, activitatea fizică ajută corpul uman? 

Citește mai mult

Vă așteptăm în echipa noastră de atletism!

Înscrie-te în activitatea noastră
Hai să ne cunoaștem!